reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Witam dziewczeta, strasznie dugo mnie nie bylo, i iewiem kiedy dam rade doczytac ale popracuje nad tym:) stesknilam sie za wami:p juz mam wolne od pracy regularnej i tylko dorywczo cos potlumacze czaem:p wiec bede miala duuuuzo czasu na Forum. Dzis mam sporo gosci na obiedzie i musez wracac do kuchni ale jutro na pewno zasiade na dluzej:p
Buziaki i pozdrowienia

Sorgo witaj i pisz co u Ciebie kochaniutka,pare dni temu myslalam tez o Tobie i pisalam,ze martwi mnie Wasza nieobecnosc na forum,buzka:-)

Dziewczyny ja mam takie pytanie-kiedy dokładnie będziemy wchodzić w 6 miesiąc ciąży bo wszędzie pisze się o tygodniach, który tydzień i dzień ciąży ale tak naprawdę nie znam progów miesięcznych. Z góry dzięki za informację(zaczynam się zastanawiać nad tym bo niektóre z was mają ponad 22 tygodnie a suwaki z miesiącami dalej stoją na 5 wiec to mnie dziwi)

Siwuchu :) każdy miesiąc ciąży to ok. 4,5 tygodnia. 6 miesiąc zaczyna się więc trzeciego dnia 22 tygodnia, a siódmy będzie zaczynał się dokładnie w 27 tygodniu.

reklama
no i znowu pędzę lecę:( niby nie pracuję a pracy mamco niemiara :))) w każdym razie z najświeższych wieści byłam dziś u lekarza, wszystko dobrze jest, moge nawet iśc na spacer, ważę 80 kg!!!!:szok: i 600 gram hihihi, czyli juz mam na koncie 10 kg do przodu. Czuje się jak słonica a to wszystko dlatego ze mi nie wolo ruchu a jeść mi wolno... mogłby być na odwrót, co nie?!:tak:
Z wiadomości super to zamówiliśmy Ziomalowi meble u stolarza w takim stylu:

Do góry