reklama
Witam dziewczeta, strasznie dugo mnie nie bylo, i iewiem kiedy dam rade doczytac ale popracuje nad tym stesknilam sie za wami juz mam wolne od pracy regularnej i tylko dorywczo cos potlumacze czaem wiec bede miala duuuuzo czasu na Forum. Dzis mam sporo gosci na obiedzie i musez wracac do kuchni ale jutro na pewno zasiade na dluzej
Buziaki i pozdrowienia
Buziaki i pozdrowienia
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Sorgo witaj i pisz co u Ciebie kochaniutka,pare dni temu myslalam tez o Tobie i pisalam,ze martwi mnie Wasza nieobecnosc na forum,buzka:-)
siwucha12
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Dziewczyny ja mam takie pytanie-kiedy dokładnie będziemy wchodzić w 6 miesiąc ciąży bo wszędzie pisze się o tygodniach, który tydzień i dzień ciąży ale tak naprawdę nie znam progów miesięcznych. Z góry dzięki za informację(zaczynam się zastanawiać nad tym bo niektóre z was mają ponad 22 tygodnie a suwaki z miesiącami dalej stoją na 5 wiec to mnie dziwi)
reklama
no i znowu pędzę lecę niby nie pracuję a pracy mamco niemiara )) w każdym razie z najświeższych wieści byłam dziś u lekarza, wszystko dobrze jest, moge nawet iśc na spacer, ważę 80 kg!!!! i 600 gram hihihi, czyli juz mam na koncie 10 kg do przodu. Czuje się jak słonica a to wszystko dlatego ze mi nie wolo ruchu a jeść mi wolno... mogłby być na odwrót, co nie?!
Z wiadomości super to zamówiliśmy Ziomalowi meble u stolarza w takim stylu:
Z wiadomości super to zamówiliśmy Ziomalowi meble u stolarza w takim stylu: