reklama
anni
Fanka BB :)
Sorga - widze, ze dobrze sie wszystko uklada ;-) buziaczki dla Eryczka i nie zapomnij nam sie pochwalic czy jest jakas poprawa po leczeniu
kachasek
matka-wariatka :)
anielap nie pospieszyłaś się ja się śmieję, że sesja od poniedziałku, a ja mam już wszystko zaliczone (w terminach zerowych)
moje dziecię spało dziś u siebie do 5 tyle że od 23 do 1 walczyłam z krzykaczem o powrót do łóżeczka już miałam skapitulować, byłam śpiąca i miałam dość, ale powiedziałam sobie albo teraz albo nie wiem kiedy no i o dopiero 5 zgłodniał, ale go nie odłożyłam bo usnęłam w każdym bądź razie 9 godz bez żarełka się obyło
moje dziecię spało dziś u siebie do 5 tyle że od 23 do 1 walczyłam z krzykaczem o powrót do łóżeczka już miałam skapitulować, byłam śpiąca i miałam dość, ale powiedziałam sobie albo teraz albo nie wiem kiedy no i o dopiero 5 zgłodniał, ale go nie odłożyłam bo usnęłam w każdym bądź razie 9 godz bez żarełka się obyło
E
efilo
Gość
Cześć kobitki
A co Wy takie zdziwione? :-)
A co Wy takie zdziwione? :-)
GOSIU to nie ten park ;-) ale tak jak piszesz, mokradła w kierunku trójki ;-) kilka lat temu zrobili tam taki ładny stawek (z ławeczkami) i kaczki się przypałętały zrobiło się bardzo przyjemnie i można sie pozbyć starego pieczywa z domku
KACHASKU gratki semestru i powodzonka na sesyjce ;-)
i Maciejka znów w delegacji :-( ale jednodniowej - tak więc jakoś to zniosę ;-) Antonek przeszedł w weekend sam siebie ;-) zawsze to on był atakowany przez kuzyna - rówieśnika, a teraz to Filip przed Antonkiem musiał uciekać nie poznaję swojego dziecka ;-)
KACHASKU gratki semestru i powodzonka na sesyjce ;-)
i Maciejka znów w delegacji :-( ale jednodniowej - tak więc jakoś to zniosę ;-) Antonek przeszedł w weekend sam siebie ;-) zawsze to on był atakowany przez kuzyna - rówieśnika, a teraz to Filip przed Antonkiem musiał uciekać nie poznaję swojego dziecka ;-)
kachasek
matka-wariatka :)
hihi ale się namieszało - NIE MA SESJI DLA MNIE;-) no!
wszystko zaliczone w terminach zerowych
mam labę do kwietnia za 1,5 tyg wyjeżdżamy do Niemiec na cały marzecszkoda tylko że mąż nie ma mega urlopu i nie może siedzieć tam z nami, więc nas zawiezie i przyjedzie po nas
wszystko zaliczone w terminach zerowych
mam labę do kwietnia za 1,5 tyg wyjeżdżamy do Niemiec na cały marzecszkoda tylko że mąż nie ma mega urlopu i nie może siedzieć tam z nami, więc nas zawiezie i przyjedzie po nas
reklama