reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

wywaliłam 650zł (bolało)
ała, mnie zabolało od samego czytania

słuchajcie cuda się dzieją - młody śpi już ponad 3 godziny!!! :szok: i to po cycu i bez sinlaca, normalnie zaraz pobijemy rekord

cieszę się z tego, ale z drugiej strony siedze teraz jak głupia i czekam aż się obudzi żeby dać mi amciu i dopiero wtedy się sama położę...
...po czekam do 12 i idę ...a może obudzi sie dopiero rano , tia marzenia...

reklama
szopka i jak spacerówka? Pomęczę Cię o nią troszkę :zawstydzona/y: Czy rozkłada się zupełnie na płask i zostaje w tej pozycji (tzn. jakoś się blokuje)? Też macie takie dwa krótkie jakby pałąki pod spodem z przodu? Do czegoś się u Was mocują? Piotruś jeszcze mieści się w gondolę, ale już tak na styk.

Aż musiałam sprawdzić: ostatnia pozycja którą można zablokować to pozycja pod niewielkim kątem, można rozłożyć jeszcze zupełnie na płasko ale nie da się tej pozycji zablokować, pałąki też mamy, ale nie wiem zupełnie do czego mają służyć.
Po włożeniu do spacerówki ciepłego śpiworka i dodatkowo osłonki na nogi robi wrażenie
wózka dobrze osłaniającego przed zimnem i wiatrem i deszczem (to ostatnie sprawdziliśmy). Jutro wkleję fotkę, jeśli małż uruchomi normalnego kompa. U nas gondola oklejona w folię już czeka w piwnicy na kolejną pociechę :-) Czarek mierzony sposobem domowym ma jakieś 72 cm i w kombinezonie mieścił się tylko z nóżkami rozłożonymi na żabkę

Agik tu jest info kiedy przesiadać się do większego fotelika: fotelik.info :: Często zadawane pytania

ała, mnie zabolało od samego czytania

cieszę się z tego, ale z drugiej strony siedze teraz jak głupia i czekam aż się obudzi żeby dać mi amciu i dopiero wtedy się sama położę...
...po czekam do 12 i idę ...a może obudzi sie dopiero rano , tia marzenia...

No ja też czekam :-) Głupio tak się kłaść na 3 min. Szczególnie że jak znam życie to obudzi ją szelest mojej kołdry naciąganej na głowę ;-) Więc sobie jeszcze posiedzę... :laugh2:

Melasa no to super!
Ja już od dość dawna noszę Młodego na rękach do auta - nasze nosidełko jest w cholerę ciężkie i już nie daję rady nosić go wpiętego.

Emmila może jednak pośpi? Trzymam kciuki! Czyli u nas Sinlac się nie sprawdził jako usypiacz :-D

szopka Dzięki :-) Brzmi to podobnie jak u nas - a te pałąki zastanawiają mnie od początku. Facet w serwisie (nie mutsy, tylko zwykłym) też nie miał pojęcia do czego służą. Myślałam, że może mamy jakiś niedopasowany stelaż starego typu albo siedzisko jest stare...
A folię macie firmową, czy kupiłaś zwykłą?

No ja też czekam :-) Głupio tak się kłaść na 3 min. Szczególnie że jak znam życie to obudzi ją szelest mojej kołdry naciąganej na głowę ;-) Więc sobie jeszcze posiedzę... :laugh2:

jesssu, Wy też to macie?
byle szelest i już łapy w górę, czasami skubany potrafi się obudzić jak skradamy się z mężem do łóżka dosłownie na paluszkach
no gdzież to mieć taki wyczulony słuch.....

jesssu, Wy też to macie?
byle szelest i już łapy w górę, czasami skubany potrafi się obudzić jak skradamy się z mężem do łóżka dosłownie na paluszkach
no gdzież to mieć taki wyczulony słuch.....

Oczywiście że to mamy! :tak: Za to jak trafi się dzień gdy gdzieś się spieszę, no muszę wyjść i już, to ona zapada w sen niedźwiedzia, mogę chrząkać, telewizor w pokoju obok załaczyć (przy otwartych drzwiach), tupać, kasłać itp., a Ania wzdycha i śpi dalej. No cóż. W końcu jak cała noc czuwa to kiedyśmusi sobie pospać, nie? ;-) :-D

Też to znam... Czasem nie mogę się nawet dobrze nakryć, bo poruszam kołdrą, a tam już łapy fruwają nad łóżeczkiem :eek:
A w dzień śpi jak kamień :confused2: Szczególnie gdy mamy jakieś plany i chcemy szybko wyjść z domu ;-)

Esia folię mamy zwykła marki "Kutnik" pasowała do gondoli i na spacerówce leży idealnie. Mam tylko problem ze złożeniem wózka razem z siedziskiem, mam nadzieję że małż to rozpracuje i mi objaśni.
Dopiero zauważyłam że ubiegłaś mnie w poleceniu portalu o fotelikach - nie nadążam czytać..
Dziewczyny co wy tak siedzicie w piątek w nocy na forum? Ja czekam na męża - poszedł na firmową imprezę wigilijną, a mi zabronił iść w tym roku :-:)crazy:

reklama
taa, wszystko się zgadza..
dobra idę do wyrka, tym bardziej, że cieknie mi z nosa, chora bede jak nic
może dziad bedzie tej nocy dla mnie łaskawy jak już tyle śpi
papa
ps. a moj mezulek poszedł na baby i dlatego mam dostep do kompa wiec siedze i klepie, i bynajmniej nie mam zamiaru na niego czekać

Do góry