reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Witajcie Dziewczyny. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!
A przy okazji, czy wiecie, że już w tym roku przyjdą na świat nasze kruszynki???:-D

reklama
Gośka: Śnieg był pierwszego dnia, zdążyliśmy tylko kulig zorganizować i następnego dnia było po zawodach, cały stopniał :-( Nic się nie martw i daj znać jak poszło u gina.

Dorotka: uważałam na niego jak tylko mogłam, uciekałam od palących, ubierałam się ciepło :-D

Sorga: za późno mi napisałaś, bo nie wzięłam karty ciąży, ale na szczęście nie była potrzebna :tak:

Niuni: Kochanie Wszystkiego naj naj naj, niech się Wam wiedzie, przesyłam buziaki. A tak swoją drogą to mnie też czeka za dwa miesiące, a my nic nie mamy zorganizowane. Na szczęście to tylko cywilny, bo przy kościelnym to chyba więcej przygotowań :confused:

Jolka: Sto lat Sto lat ucałuj swojego pierworodnego :laugh2: od cioci z BB :-D

Dzagud: no co ty tak chorujesz, dałabyś już z tym sobie spokój taka piękna wiosna tej zimy :cool2:. A tak serio to wracaj do zdrowia.

Blanes, u nas ze śniegiem było identycznie. Dobrze że zdążyliśmy zaliczyć spacerek z chrupaniem pod nogami :-)

Witajcie w Nowym Roku!!!

Ale mamy pogodę... Łeb mnie nasuwa 3 dzień - przez ten $%$& wiatr i +7' :baffled:
Jakiś mam nastrój zjechany... Brzuch mnie co jakiś czas ostro nasuwa - parę razy dziś ukłuło mnie tak, że aż się zgięłam w pół :-( Dobrze, że jutro idę do doka, bo troszkę się martwię...
Sorki, namarudziłam - a tu pozytywny (nieparzysty!!!) rok mamy!
:zawstydzona/y:

reklama
Esia witaj w klubie mnie też przez 3 dni tak bolała głowa że siedziałam przy zgaszonym świetle i wszystkim kazałam milczeć aż łzy mi same leciały(wziełam 2 apapy) i brzuch też mnie dziwnie dzisiaj ciągnie-mam nadzieję że to maluszek tak sie rozciąga:-)

Do góry