reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Hej Kobitki!
Sto lat mnie tu nie było, aż wstyd................ niestety dalej jesteśmy bez dostępu do sieci :-(
Ależ macie śliczne Pociechy!!!! Mój Szymon ma juz ponad miesiąc, niedawno pierwszy raz się zaśmiał na głos, ale była uciecha! Dziś wreszcie przespał 6 godzin w nocy i mogłam wypocząć, bo do tej pory budził się co 3-4 godziny, a nad ranem co 2-3.
za tydzień szczepienie, ciekawe jak Młody to zniesie? do figurki przedciążowej jakimś cudem udało mi się już wrócić. waga nawet 1kg mniej pokazuje, tylko jeszcze brzunio musi mi się troszkę wchłonąć, no ale niewiele mu brakuje. Jakoś czas płynie szybko. Nawet nie wiem kiedy minął miesiąc.
wrzucę może zaraz na zamknięty trochę naszych fotek.
Buziaki,
Ania i Szymon.

ps. kupowałyście chusty do noszenia maluszków? mnie to mocno korci.

reklama
Sorga wlasnie przejzalam galerie Eryczka i jestem w szoku!!!Tak wyroslo dziecie!!!Chlop jak dab! Cudny :)))
Dzieki Ollu:-D , mi tez sie zdaje ze on rosnie w oczach:) juz 4300 wazy a najnizsza byla 2890, wiec jak na 6 tyg to chyba niezly wynik:)

niuni gratuluje zdolnosci regenerayjnych, rewelka!!!

Ollu - mam pytanie do ciebie odnosnie planu szczepien w angli - czy mozesz mi powiedziec jak to u was wyglada - nie wiem czy jest sens mala szczepic tu i zaczynac serie szczepien jezeli anglia ma inny program.

Napisz please ;-)

kupowałyście chusty do noszenia maluszków? mnie to mocno korci.
Ja właśnie kupiłam i przesyłka jest w drodze. Zarzekałam się jak żaba błota, że nie kupię - ale dobija mnie brak możliwości wyskoczenia choćby po bułki (sklep po schodach :wściekła/y:). Jak będę miała jakieś wrażenia, to się podzielę :tak:

chustę kupiłam na chusta.pl - sprawdza się:tak: carrycot infant też, ale flanelowa jest wygodniejsza, lżejsza i jakby mniej grzeje;-)

Kachasek no to cieszę się - też tam kupiłam :-)Mam nadzieję, że nauczę się ją nosić - niepokoi mnie ilość instruktaży jakie dołączają i w ogóle szum wokół nauki noszenia :szok: Faktycznie takie to trudne?

akurat ta chusta jest najprostszą chustą jaka istnieje, noszenie nie jest takie trudne jak się na początku wydaje (Anni chyba też ją ma i sobie chwaliła)
długie chusty (5m) są bardziej skomplikowane, a ponoć się łatwo i szybko je plącze;-)
pochwalę się tutaj: mój skarbek je dzisiaj co 2 godziny, a teraz śpi już prawie 3:tak: pewnie zaraz będzie płacz, bo głodny, ale i tak robi postępy:tak:
a kupiłam mu leżaczek, czekam tylko na przesyłkę. mam nadzieję, że się sprawdzi i w końcu Michaś będzie miał inny obiekt zainteresowania niż moje cycki i nasze ręce;-)

reklama
Ja nosze mala od 5 jej dnia zycia - chuste uwielbia nawet jeszcze nie wskoczylysmy w wozek - polecam choc trzeba byc gotowym na komentarze mocherkow na ulicy.

Olla dzieki u mnie Sajgon MEGA...potem opisze. Chyba skocze po jakies Karmi to sie zrelaksuje:tak: bo jak nie to sie skonczy na relanium:szok:

Do góry