reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Witam!!!
Livia skonczyła dzisiaj dwa miechy!!!jest bardzo absorbujaca,nie spi cały dzien z małymi przerwami,no i gryzie mnie to ze tata nie widział córci w realu tak długo:-(

reklama
Gosiu to wszystkiego najlepszego dla Livii, ale ten czas leci, może wkleisz jakies jej zdjęcie? A tatuś juz niedługo ją zobaczy sama zobaczysz czas leci szybciutko. A jak już przyjedzie to nadrobi stracony czas, bedzie dobrze, jestem z Tobą. Moj mąż tez widział swoją córeczkę przez 10 dni, codziennie o tym rozmawiamy, ale na szczęście przyjedzie już niedługo. A kiedy przyjedzie Twój mężuś?

Gosiu jeszcze 2 miesiące wytrzymasz, do przyjazdu już bliżej niz dalej dasz radę, a na smutki najlepsza rozmowa z mężusiem. Livia sliczna dziewczynka i jaka już duża :-).

a my dzis konczymy miesiac

dziewczyny czy wasze maluchy lezac na boku odchylaja glowke do tylu? bo moja ciagle i nie wiem czy to ok...

Fantazja mój Czarek wygina się w znak zapytania śpiąc na boku i pytałam pediatry o to przy okazji wizyty z bioderkami - jest to dozwolone i jak najbardziej normalne. :tak:

Fantazja śliczną masz Córeczkę! :-)
Kolor włosków ma zbliżony do piotrusiowych - ryżawy zaleznie od oświetlenia :-D

reklama
od 40 min cisza (przerywana jedynie jakimś kwękaniem). zastanawia mnie to zachowanie Michała, bo jak widzę nie tylko ja mam ten problem, chociaż nasze dzieci różnią się odrobinę wiekiem (tygodniami). Michaś jest w miarę spokojny dopóki widzi, że jestem przy nim jak leżymy razem na łóżku (czasem otwiera oczka, popatrzy na mnie i śpi dalej). Jak tylko zniknę z pola widzenia to jest płacz:sick: na uspokojenie najlepiej wtedy działa pierś, ale po paru minutach Misiu usypia. Nie wiem, czy to taki dzień (który się ciągnie od wczoraj)?

Do góry