reklama
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Gosiu to wszystkiego najlepszego dla Livii, ale ten czas leci, może wkleisz jakies jej zdjęcie? A tatuś juz niedługo ją zobaczy sama zobaczysz czas leci szybciutko. A jak już przyjedzie to nadrobi stracony czas, bedzie dobrze, jestem z Tobą. Moj mąż tez widział swoją córeczkę przez 10 dni, codziennie o tym rozmawiamy, ale na szczęście przyjedzie już niedługo. A kiedy przyjedzie Twój mężuś?
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Gosiu jeszcze 2 miesiące wytrzymasz, do przyjazdu już bliżej niz dalej dasz radę, a na smutki najlepsza rozmowa z mężusiem. Livia sliczna dziewczynka i jaka już duża :-).
reklama
kachasek
matka-wariatka :)
od 40 min cisza (przerywana jedynie jakimś kwękaniem). zastanawia mnie to zachowanie Michała, bo jak widzę nie tylko ja mam ten problem, chociaż nasze dzieci różnią się odrobinę wiekiem (tygodniami). Michaś jest w miarę spokojny dopóki widzi, że jestem przy nim jak leżymy razem na łóżku (czasem otwiera oczka, popatrzy na mnie i śpi dalej). Jak tylko zniknę z pola widzenia to jest płacz:sick: na uspokojenie najlepiej wtedy działa pierś, ale po paru minutach Misiu usypia. Nie wiem, czy to taki dzień (który się ciągnie od wczoraj)?