reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Dzagud no jakaś powalona ta baba!!! :wściekła/y: Dobrze że się nie dałaś i jesteś zapiasana - niech swoje frustracje wyładowuje na aerobiku a nie na pacjentach!

Dorotka pozdrów Sorgę i przekaż że za nią tęsknimy... Mam nadzieję, że w domku te nogi zaciska, nie w szpitalu...

Od poniedziałku wróciłam do pracy ale chyba nie na długo... Jestem strasznie zmęczona - po prostu lecę na pysk :baffled: Do tego włączyła mi się notoryczna zgaga i zaczęły puchnąć dłonie (mały pikuś) i straaasznie kostki u nóg :szok: Wyglądam jak nadmuchana - z chudymi kolankami, chudymi stopami (mam szczupłe) i wieeelkimi balonami pomiędzy :szok: :szok: Co z tym można zrobić? Oprócz leżenia - bo to ciężko wykonać przy biurku ;-)

Cześć Dziewczyny, życzę wszystkim dużo zdrówka przede wszystkim Sorga uważaj na siebie:tak: . Esia niestety nie umiem ci pomóc:-( .
Ja też się dziś odmeldowuję zaraz wyjezdżamy odezwę się jak juz podłączymy internet w Polsce.
A to życzenia dla was:

Zatem Staropolskim - obyczajem, dużo szynki życze z jajem,
niech zające i barany pospełniają Wasze plany. Święta to jest czas
wyżerki, porzućcie wszystkie swe rozterki. Niech to będzie czas uroczy,
życzę wszystkim miłej Wielkanocy :)

bckgrdsrv.aspx
tr.gif

Buziaki dla Was:-) .

Kotek nawzajem :-) i szerokiej drogi! :-)

Anni Blanes ma problemy z łączem (tzn. nie ma go chwilowo) i nie wiadomo jak szybko wróci.

sms od Sorgi

dzięki:)wy tez dbajcie o siebie.odezwe sie wkrótce,Eryk przesyla kopniaki cioteczkom

napisalam tez eska do Blanes i mam Was UCALOWAC od niej

Kotek to szerokiej drogi i szybko podlaczaj net lub wracaj do nas
buziolki:-)

reklama
dziewczynki

dzis napisala do mnie Sorga
nie bedzie narazie jej na forum
ma juz rozwarcie na 1,5 cm
i musi duzo lezez i zaciskac nogi:tak:
zeby maly Eryczek jeszcze podrósl troszke
jestesmy w kontakcie
jakby cos to napisze

Monia jeszcze sama siebie nie cytowalam ale to specjalnie dla Ciebie,a napisalam to strone wczesniej na samym dole
wystarczy dobrze doczytac:tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry