reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

dorotko
za 100 dni przybędzie do ciebie twoja córcia, życze żeby to odliczanie było cudną przygodą z najszczęśliwszym finałem:-D

reklama
ej no... ja mam tyle pracy a wy nic nie piszecie, jak byście pisały to miałabym wymówkę na przerwy, a tu nic:-(

Sorga to pomyśl, że na pracę zawsze się znajdzie czas, a teraz jest pora na odpoczynek:tak:
przybiłam dzisiaj puzzle do ściany, myślałam, że jak mąż wróci, będzie marudził, że mu dziury w ścianach porobiłam, ale spoko, powiedział, że mam ich nie ściągać do następnego remontu, bo inaczej będziemy mieć dziurawe ściany:szok: więc jak mi się znudzą, to pozatykam dziury zieloną plasteliną :)

No właśnie nie moge:( na jutro 4 stronki zaledwie musze zrobić ale jaaak mi sie nie chce :baffled: :no: :-( żeby sobie poprawić humorek poszłam sie zrelaksować do wanny i teraz mi sie tylko spac chce, a musze...:sick: :zawstydzona/y:

biedactwo... ale dasz radę, ja się zabieram już tydzień do pisania referatu i zabrać nie mogę, na szczęście to chyba na koniec kwietnia. zrób sobie te 4 stronki i będziesz miała z głowy:tak:
ale ja też co chwilę zaglądam, czy któraś cos napisała, a tu echo... a jak jest dużo, to nie nadążam:szok:

Dziękuję bardzo za życzenia studniówkowe :-)
Kotek dla Ciebie wczorajszo - najlepszego! :-D A dzisiejsze dla Dorotki :-)

Wczoraj zmuliło mnie strasznie i po powrocie z pracy już tylko leżałam... :sick: Dzisiaj jest troszkę lepiej ale nadal czuję się okropnie zmęczona - od poniedziałku na zwolnienie! Muszę odpocząć choć tydzień... :sick:

Dorotka, Kotek, Esia wszystkiego najlepszego z okazji studniówki, żeby dzieci były zdrowe i grzeczne

Kotek, Esia przepraszam, że dopiero teraz, ale wczoraj nie miałam czasu nic napisać :zawstydzona/y:

Dziewczyny nie zazdroszcze pracki...Ale jestem pewna ze sie sprezycie...i po bolu1
Sorga - mowisz o grafice - (strony internetowe) - wiem cos o tym i powiem, ze nie latwo - bo wena nie zawsze chce przyjsc...:dry:
mi to sie nic a nic nie chce ostatnio...:-(
choc bylam na "wiosennym" spacerku i mimo deszczu hehehe bylo przyjemnie!

WIOSNA, WIOSNA PRZYSZLA!!! DZIEWCZYNKI KOCHANE:-) :-) :-)
kONIEC Z SZAROWA ...(mam nadzieje)

reklama
Do góry