reklama
kachasek
matka-wariatka :)
Sorga to pomyśl, że na pracę zawsze się znajdzie czas, a teraz jest pora na odpoczynek
przybiłam dzisiaj puzzle do ściany, myślałam, że jak mąż wróci, będzie marudził, że mu dziury w ścianach porobiłam, ale spoko, powiedział, że mam ich nie ściągać do następnego remontu, bo inaczej będziemy mieć dziurawe ściany więc jak mi się znudzą, to pozatykam dziury zieloną plasteliną
przybiłam dzisiaj puzzle do ściany, myślałam, że jak mąż wróci, będzie marudził, że mu dziury w ścianach porobiłam, ale spoko, powiedział, że mam ich nie ściągać do następnego remontu, bo inaczej będziemy mieć dziurawe ściany więc jak mi się znudzą, to pozatykam dziury zieloną plasteliną
kachasek
matka-wariatka :)
biedactwo... ale dasz radę, ja się zabieram już tydzień do pisania referatu i zabrać nie mogę, na szczęście to chyba na koniec kwietnia. zrób sobie te 4 stronki i będziesz miała z głowy
ale ja też co chwilę zaglądam, czy któraś cos napisała, a tu echo... a jak jest dużo, to nie nadążam
ale ja też co chwilę zaglądam, czy któraś cos napisała, a tu echo... a jak jest dużo, to nie nadążam
Dziękuję bardzo za życzenia studniówkowe :-)
Kotek dla Ciebie wczorajszo - najlepszego! A dzisiejsze dla Dorotki :-)
Wczoraj zmuliło mnie strasznie i po powrocie z pracy już tylko leżałam... :sick: Dzisiaj jest troszkę lepiej ale nadal czuję się okropnie zmęczona - od poniedziałku na zwolnienie! Muszę odpocząć choć tydzień... :sick:
Kotek dla Ciebie wczorajszo - najlepszego! A dzisiejsze dla Dorotki :-)
Wczoraj zmuliło mnie strasznie i po powrocie z pracy już tylko leżałam... :sick: Dzisiaj jest troszkę lepiej ale nadal czuję się okropnie zmęczona - od poniedziałku na zwolnienie! Muszę odpocząć choć tydzień... :sick:
anni
Fanka BB :)
Dziewczyny nie zazdroszcze pracki...Ale jestem pewna ze sie sprezycie...i po bolu1
Sorga - mowisz o grafice - (strony internetowe) - wiem cos o tym i powiem, ze nie latwo - bo wena nie zawsze chce przyjsc...
mi to sie nic a nic nie chce ostatnio...:-(
choc bylam na "wiosennym" spacerku i mimo deszczu hehehe bylo przyjemnie!
WIOSNA, WIOSNA PRZYSZLA!!! DZIEWCZYNKI KOCHANE:-) :-) :-)
kONIEC Z SZAROWA ...(mam nadzieje)
Sorga - mowisz o grafice - (strony internetowe) - wiem cos o tym i powiem, ze nie latwo - bo wena nie zawsze chce przyjsc...
mi to sie nic a nic nie chce ostatnio...:-(
choc bylam na "wiosennym" spacerku i mimo deszczu hehehe bylo przyjemnie!
WIOSNA, WIOSNA PRZYSZLA!!! DZIEWCZYNKI KOCHANE:-) :-) :-)
kONIEC Z SZAROWA ...(mam nadzieje)
reklama
anni
Fanka BB :)
aa...ale ze mnie gapa... KOTEK Wszystkiego Wczorajszego NAjjjj...
i Dorotkoooo SUPEROWEJ 100 - dniu-weczki!!
i Dorotkoooo SUPEROWEJ 100 - dniu-weczki!!