Witam moje miłe Panie :-)
właśnie wysłałam młodego na spacer z dziadkiem, i biore się za pakowanie :-):-):-)
Jutro o tej porze będziemy już w połowie drogi do Maroka
ale się cieszę,
Stasiek dzisiaj już o 6.00 przyszedł do nas do sypialni w okularach słonecznych i z zabawkami do piaskownicy i mówi, że on już jest gotowy na plaże Bidakowi się dni pomyliły
anni Madryt w marcu chętnie .... ale wydaje mi się,że kobieta w 8 miesiącu ciąży nie będzie fajną towarzyszką innym razem bardzo chętnie
niuni idziemy na boba 4 grudnia tj chyba piatek na 18, tzn. mąż idzie ze Stasiem i mój chrześniak z tata a ja z przyjaciółką - kawka
historia z antyramą dobrze, że nic ci się nie stało.
esia aquaareobik, filcowaanie - fju, fju ;-) jeszcze trochę i nie znjadziesz wogóle czasu na BB
gingeros buziaki w czółko Antka
Jola odezwij się proszę, bo będę martwiłą się cały wyjazd!!!
Kachasek tulę, coś ostatnio taka smutna jesteś
izka trzymam kciuki za wyjazd do Polski Miłego śniegowego weekendu
elmaluszku fajnie, że się w końcu odezwałaś
Dzagud gdzie Ty jesteś jak cię nie ma???
Olla jak wczorajsze przedszkole?
ok, musze lecieć na jakieś małe zakupy i zabrać się w końcu za pakowanie
zajrze jeszcze wieczorem
buziaki i miłego dnia:-):-):-)
właśnie wysłałam młodego na spacer z dziadkiem, i biore się za pakowanie :-):-):-)
Jutro o tej porze będziemy już w połowie drogi do Maroka
ale się cieszę,
Stasiek dzisiaj już o 6.00 przyszedł do nas do sypialni w okularach słonecznych i z zabawkami do piaskownicy i mówi, że on już jest gotowy na plaże Bidakowi się dni pomyliły
anni Madryt w marcu chętnie .... ale wydaje mi się,że kobieta w 8 miesiącu ciąży nie będzie fajną towarzyszką innym razem bardzo chętnie
niuni idziemy na boba 4 grudnia tj chyba piatek na 18, tzn. mąż idzie ze Stasiem i mój chrześniak z tata a ja z przyjaciółką - kawka
historia z antyramą dobrze, że nic ci się nie stało.
esia aquaareobik, filcowaanie - fju, fju ;-) jeszcze trochę i nie znjadziesz wogóle czasu na BB
gingeros buziaki w czółko Antka
Jola odezwij się proszę, bo będę martwiłą się cały wyjazd!!!
Kachasek tulę, coś ostatnio taka smutna jesteś
izka trzymam kciuki za wyjazd do Polski Miłego śniegowego weekendu
elmaluszku fajnie, że się w końcu odezwałaś
Dzagud gdzie Ty jesteś jak cię nie ma???
Olla jak wczorajsze przedszkole?
ok, musze lecieć na jakieś małe zakupy i zabrać się w końcu za pakowanie
zajrze jeszcze wieczorem
buziaki i miłego dnia:-):-):-)