reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

pada śnieg, pada śnieg, była sobie wiosna...
Gośka gratulacje córeczki (kolejna kobieta na forum):tak:
Patrycja wiesz, bardzo mi się podobają te niemieckie wymysły (psucie architektury satelitą, zakłócanie prysznicem ciszy nocnej, zakaz przebywania na placach zabaw od 12:00 do 14:00...):baffled:

reklama
Kochasak a ja Ci powiem szczerze ze mi to naprawde sie podoba...Bo tak szczerze jak spojzec na te bloki obwieszone satelitami to naprawde to koszmarnie wyglada...ale uwazam ze powinni miec jedna wielka satelite na caly blok na dachu to nie byloby jej widac...Nie wiem czy tez zauwazylas ale tu nie ma tylu reklam poprzyklejanych gdzie popadnie-na domach,blokach,slpach ,plotach i Bog wie gdzie jeszcze...Ja jestem estetka i taki porzadek tu w sumie bardzo mi sie podoba...
A o przebywaniu na placach zabaw pierwszy raz slysze....:szok:

Ordnung muss sein:tak: z reklamami faktycznie masz rację, a z ta satelitą to nie byłby zły pomysł...
na placu zabaw jak zobaczyłam tabliczkę, że nie wolno przebywać w tych godzinach, bo jest cisza poobiednia (coś w tym stylu) i należy się cicho zachowywać, to aż ryknęłam śmiechem (to chyba było w Darmsheim - wiocha pod Böblingen (chociaż oni to chyba zaliczają jako dzielnicę) w BW)

nie wiem czy pisalam
ale mebelki przyszly
narazie bez szafy
i humor mialam super
do czwartku kedy to
podczas skrecania
okazalo sie ze w komodzie
wyslali dwa identyczne elementy
zamiast prawego i lewego
niezle co
wczoraj reklamowalam
czas oczekiwania 2 tyg