reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Sorki, leży mi net. Udało mi się go reanimować ale to długo nie potrwa :baffled: Małż musi kupić nowy router i dopiero wtedy będzie śmigać :dry:
Zmykam. Zajrzę jak net wróci.
:*

reklama
Dzien doberek-
Gingeros gratki dla zdolniachy

Efilo -tez sie zastanawiałam dlaczego Cie niema:tak:ale juz jestes i to sie liczy:-)
Pirzonek -zazdrosze wagi:-Dja stanelam z waga, prawie nic nie jem :-(a zostalo mi jakies 6 kg.

Wczoraj myslalam ze odkituje niewiedzialam gdzie włozyc glowe tak mnie bolala:-(a mojemu M zachcialo sie usypiac na sile Mikolaja bo stwierdził ze on nami dryguje i on sie za niego zabiera:baffled: ale musiał wtedy kiedy mi glowa pekala:baffled: i oczywiscie skonczylo sie kłutnia.:-(

Hello

Wszystkim chorowitkom zdrowka!!!

Dzagud-
ciagnie sie strasznie to chorobsko za Wami.A co do ponadplanowych pieniazkow to ja tez takie lubie .Nie ma co:tak:fajna niespodzianka:-p
Esia-bedziemy tu grzecznie czekac na Ciebie;-)
Goska-jak Livcioczek lepiej juz?
Efilo-sliczna jest Zosia.I ladne ma juz wloski:tak:
Izka-dobrze ze masz dziadka do pomocy,no i Alusia pewnie zadowolona jak niewiem co;-)
Pirzonku-a ja Ci zazdroszcze tej sielanki...
U nas kwiecien plecien.Wczoraj pol dnia grad a pol deszcz.Dzisiaj ladnie.Hm ja chce juz takiej wiosny wiosny na stale.Amelka siedzie przed telewizornią jak zaczarowana a ja musze ogarnac sajgon:baffled:a lenia dzisiaj mam ze hoho:-p

Jestem i ja...
Witam wszystkich...
Dla chorowitków szybkiego powrotu do zdrówka. Niech juz przyjdzie wiosna, będzie mniej wirusów.​

Zuzanka moja wczoraj bardzo chora. Gorączka, brak apetytu, w nocy bardzo płakała. I co się okazało... głupia matka nakarmiła dziecko jajecznicą z pieczarkami:angry: Dziś już wszystko w normie, pokazuje że brzuszek nie boli.
A ja durna pluję sobie w brodę za takie postępowanie...:wściekła/y:

Anetusia witaj w naszym czerwcówkowym gronie. Gratulcje pozbycia się pampersa. Szybko Wam poszło:tak: Jakim sposobem nauczyłaś Patrycję? Może coś zgapimy;-)​

Gingeros najlepsze życzenia urodzinowe:-). Z tym żlobkiem we Wrocławiu jest tak, że oboje rodzice i dziecko muszą być zameldowani we Wrocławiu. Strasznie głupi przepis, bo niby nie ma rejonizacji, ale mi wyjdzie na to że do złobka będę wozić dziecko 60km za Wrocław i wracac do Wrocka do pracy... Paranoja jakaś:angry: Ale ja tak łatwo się nie poddam będę się odwoływać do skutku:nerd:

Olla i do Was choróbsko dotarło:szok: Zdrówka jak najszybciej.​

Efilo wracaj do nas koniecznie :tak: Zosieńka taki słodziaszek. Co nowego potrafi? Ona taka poukładana i grzeczna... Włoski ma jak aniołeczek:tak: A budowa domku na jakim etapie?​

Gośka dla Was też zdróweczka.​

Agik trzymamy kciukasy za pracę. W sumie ciekawa posadka:tak::-D No i dla Was też zdrówka.​

Pirzonku oby sielanka nadal trwała. Fajnych mas tych swoich chłopaków:tak:

Esia czekamy cierpliwie na powrót neta:tak:

Witam się i żegnam zarazem:-)
Jutro lecimy na urlop do Egiptu.
Ostatnio miałam tyle na głowie, problemy w firmie, kłótnia ze wspólniczką (byłam juz bliska zakończenia współpracy:dry:), stąd ten nagły wyjazd, żeby naładować baterie i przemyśleć kilka spraw.

Witam nowe i zaginione Czerwcówki.
Buziaki i zdrówka dla wszystkich

Trzymajcie kciuki, żebyśmy nie mieli powtórki z ostatniego lotu z Włoch, kiedy to Stasiek rozniósł cały samolot:sorry2:

Gingerosku sto lat:tak:

pa pa

Toska to przyjemnego lotu, udanego wypoczynku i naładuj akumulatory cobyś mogła dużo z nami pisać;-)

Czekamy na relacje i zdjecia.​

dziewczyny jestem!!!! Żyję, pracuje - Wiktor z nianią(super się dogadują) ale na bb nie mam nawet czasu.
W Weekend posiedzę i poczytam sobie Wasze posty-nic nie wiem co u Was:-(
Buziaki

P.S Pracuję w firmie spedycja/transport-zapraszam tak przy okazji do współpracy hehe

anielap

zadajesz trudne pytania. :-) tak dawno mnie nie było że się zastanawiam czy nie napisać że z nowych rzeczy to potrafi chodzić ;-)czy ja wiem... biega, skaka, wspina się, gada jak najęta, śpiewa, tańczy. chyba to co wszystkie dzieci. nie używa nocniczka. trochę w tym mojej premedytacji - czekam na cieplejszy czas. :-) a trochę też chęć skupienia jej uwagi na czymś innym. przez ostatnie dwa miesiące walczyliśmy bardzo z zatwardzeniami i Zosia ma trochę uraz :-(
co do budowy - walczymy już w środku ale jeszcze daleka droga przed nami. bardzo byśmy chcieli wprowadzić się pod koniec lata żeby Zosia chociaż troszkę własnego podwórka liznęła ale wydaje się to mało prawdopodobne.

siwucha - kopę lat!! super że Ci się wiedzie. nie Ty jedna w logistyce. Znalazłyby się tu osoby po fachu :-)

Tośka - udanego wyjazdu!

reklama
Nie, no wiecie co! Coś podobnego. Ja toże w logistyce.;-)I jak macie ochotę to skontaktujcie się ze mną na PW, bo ja załatwiam transporty.

Toska, udanego wyjazdu. Regeneruj się i wracaj wypoczęta.

Do góry