reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

jak ja wam zazdroszcze... korzystajcie też za mnie :-D , ci modele niestety nie w moim typie za to majteczki suuper :pte czarne ze sznureczkami :p

reklama
a wogóle to chyba rekordy biję- poszłam spać o 8 :szok: i wstałam przed 9, bite 12 jak nie 13 godzin snu- a mówią że snu ni eda się nadrobić ale dziś czuje sie najświeżej w porównaniu z ostatnimi 4 dniami:D:tak:

A u mnie cichutko, śniło mi się tylko że chodzę ubrana jak wiejska baba (chustka na głowie, i taki śmieszny chód na boki). I sprawiało mi to ogromną przyjemność. :-D nioch nioch :-D

Acha i śniło mi się jeszcze że wczoraj (czyli w 22 tc) urodziłam dziecko! Po raz 6 śniło mi się że to synek, na drugi dzień wypisali nas do domu, a ja się martwiłam bo nic nie miałam, ani pieluszek ani ciuszków, bo w końcu to dopiero 22 tc. I uczyłam się karmić piersia bo w szpitalu nie pokazali jak to się robi.

A tak z innej beczki od paru dni drga mi powieka i czuję się jakbym do wszystkich mrugała oczkiem:-). To chyba jest brak magnezu, myślicie że sama mogę zacząć brać magnez czy muszę najpierw skonsultować to z lekarzem?

Kotek, nie chce cie wprowadzac w blad ale slyszalam, ze od ktoregos tam tygodnia za duzo magnezu nie jest wskazane...

wiesz co... ja jednak bym zadzwonila szybcikiem do gina...a co ci szkodzi, a bedziesz spokojna.

sprobuj czekolade gorzka w miedzy czasie i inne produkty z magnezem...

takie moje zdanie ;-)

apropos mrugania hehehe ja mam taki tik nerwowy...wprawdzie nie jest to ciagle namolne mruganie, ale nie panuje nad tym ...

przyspozylo mi to nie lada klopotow (kiedys na rozmowie o prace...eeeehh

gosc zaczal do mnie mrugac spowrotem) - hehehe

no mam z 1000 takich historii...

anni, pisz bo się nieźle zapowiada:tak:
p.s. dopisałam Cię do listy chętnych do działu zamkniętego, nie wiem czy dobrze zrobiłam?

Blanes - dzieki wielkie !!!

hehehe dobra jedna z historii

przez 10 lat i do niedawna mieszkalam w NYC.
Jest tam taka jedna restauracja argentyjska ,ktora wprost uwielbiam bo maja najlepsze na swiecie mrozone margarity!!! ojjjjj mniamusne sa.

No i fakt faktem, ze pracuja tam kelnerzy, ktorzy sa wszyscy co do joty pedalami. No i oczywiscie to jest NYC tam sie z tym poprostu nie kryja hehehe

Poniewaz bywalam tam czesto znalam ich dobrze (od 5 lat) i oni mnie. Poza tym mielismy kupe smiechu bo zwyklam tam chodzic na pierwsze randki..hehehe i oni jakos chyba o tym wiedzieli i mi nie raz mrugali, ze faceci sa ok, albo nie ok itp. mielismy wlasany jezyk ciala i bylo naprawde sympatycznie. Ale zawsze oczywiscie bylo to robione z dyskrecja.

I poszlam tam kiedys z jakas moja pierwsza randka, gosc supcio, choc nie za madry... i
zdarzylam juz wlac siebie z 2 margarity bom taka nerwowa byla i hehehe
Moj tick nerwowy dal o sobie znac.

I gosc najpierw bym szczesliwy, ze flirtuje z nim mrugajac do niego oczkiem troszke (choc Bog mi swiadkiem nie wiedzialam o tym) No i potem przyszedl moj ulubiony i obslugiwal nas kelner Jose, i troszke tam pomrugal mi gestykulujac, ze gosc jest HOOooT i sexxxyyy, a moja randka to zauwazyla. Poza tym kelner tez byl super milutki dla mojego goscia, no i dalo sie wyczuc, ze kelner jest gejem . Gosc - moja randka - fakt nietuzinkowy byl z wygladu...

Wiec, przez caly wieczor moja randka zamiast sie skupic na mnie probowala wykumac o co chodzi bo i ja nieszczedzilam usmieszkow no i "mrugniec" naszemu kelnerowy...Zdenerowana i juz troszku wstawiona NIECHCACY mrugalam wiecej niz powinnam zdaje sie ,bo hehehe
Skonczylo sie w koncu tak, ze gosc nie wytrzymal nerwowo i wstal od stolu oburzny i powiedzial :"nie wiem co tu do cholery sie dzieje, i czy ty podrywasz mnie czy kelnera czy on ciebie czy mnie czy w ogole o co tu chodzi, ale ja sie nie godze na zadne trojkonty i wychodze "

hehehe
mnie zamurowalo ...hehehe bylam wsciekla na siebie kurcze, ale potem zamowilam jeszcze 2 mrozone o smaku "passion fruit" i razem z Jose bo konczyl wlasnie swoja zmiane upilismy sie jak tylko hehehe

;-)

reklama
Do góry