reklama
witaminka
mamy czerwcowe 2007
Moje panny grzeczne, nie kopią, ale czuję jak się przepychają, ruszają, to w jedną, to w drugą stronę... ;-)
Moje samopoczucie - no cóż, jestem przeziębiona, mam katar i lekki kaszel, ale czuję się w miarę dobrze :-) Tylko cały czas chce mi się pić ;-)
A Ty znasz już płeć? :-)
Moje samopoczucie - no cóż, jestem przeziębiona, mam katar i lekki kaszel, ale czuję się w miarę dobrze :-) Tylko cały czas chce mi się pić ;-)
A Ty znasz już płeć? :-)
witaminka z piciem to cie rozumiem , wczoraj wypiłam 3l soku w przeciagu 2 godzin, mój Kot patrzył na mnie jak na chora psychicznie myślałam że całą noc po tym wyczynie nie będę spać ale wstawałam tylko raz i wstałam świeżutka jak ten mrozny poranek. Zbarliśmy się za sprzatanko jak tylko Kot wstał i już wsio porobione
Sorga:-) dzięki za nakopanie do tyłka, ale możesz się nie obawiać, nie złamię się. Po pierwsze dlatego, że mój Mąż nie zwracał by uwagi na ciążę i pierwszy by mi nakopał, także musiałabyś stanąć w kolejce . A poza tym, jak już pisałam wcześniej wizja dziecka w brzuchu zanoszącego się kaszlem i zatykającego nos działa na mnie jak kubeł zimnej wody. Poza tym, dzięki temu że część stresu już odeszła dzięki załatwieniu przedszkola, to nawet już mi się mnie chce.
kachasek
matka-wariatka :)
witaminka wracaj szybciutko do zdrowia!!! nie znam płci, myślałam, ze się udamy na usg 3d i wtedy się dowiemy, ale chyba nici z tego, bo jakieś 2 godz temu dowiedziałam się, że nam w aucie padł komputer, który tani niestety nie jest (na dodatek w okolicy nigdzie nie można dostać drugiego takiego samego, dodatkowo gość nam już trochę części powymieniał) więc kasa pójdzie na samochód :sick: żeby było śmieszniej, do wtorku mam ważny przegląd, a do 9 marca OC z nerwów aż mnie brzuszek rozbolał:sick:
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Kachasku nie denerwuj sie bo to szkodzi i tobie i dzidzi,na 3d zawsze jeszcze zdązycie pojsc,wiesz mi ze u nas tak jest zawsze,jak cos zaplanujemy to zawsze musi wyjsc cosik nieplanowanego i pieniązki na co innego trzeba przeznaczyc
dziewczyny melduje wykladzina prawie polozona,jest cudna,och jak strasznie mi sie podoba,no i w malinowym kolorze,wiem ze nie wszystkie przepadacie za rózem ale bla mnie bomba,jeszcze tylko mebelki przyjadą,w kwietniu zamówimy łózeczko i pokoik jak ta lala bedzie czekal na malenstwo,matko nawet nie wiecie jaka zadowolona jestem,taka mala rzecz a jak cieszy
dziewczyny melduje wykladzina prawie polozona,jest cudna,och jak strasznie mi sie podoba,no i w malinowym kolorze,wiem ze nie wszystkie przepadacie za rózem ale bla mnie bomba,jeszcze tylko mebelki przyjadą,w kwietniu zamówimy łózeczko i pokoik jak ta lala bedzie czekal na malenstwo,matko nawet nie wiecie jaka zadowolona jestem,taka mala rzecz a jak cieszy
reklama
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Dorotko to gratulacje, ja uwielbiam różowy, zreszta całą ciążę chodzę w różowym kolorze:-). Jak tylko bedzie gotowy pokoik to wklejaj zdjęcie a nawet samej wykładzinki też wklej :-).