reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

kachasku, zawsze się wydaje, że się źle napisało, a potem co? Piąteczka :-D Będzie dobrze, zobaczysz :-)
A jak się czujesz?

reklama
dzisiaj czuję się ok, wczorajszy okropniasty ból głowy przeszedł:tak: tylko zastanawiam się czy brzuchola nie przerzucić na plecy;-) wygodniej będzie:laugh2: a jak tam twoje panny dzisiaj??? grzeczne? jak twoje samopoczucie?

Moje panny grzeczne, nie kopią, ale czuję jak się przepychają, ruszają, to w jedną, to w drugą stronę... ;-)
Moje samopoczucie - no cóż, jestem przeziębiona, mam katar i lekki kaszel, ale czuję się w miarę dobrze :-) Tylko cały czas chce mi się pić ;-)
A Ty znasz już płeć? :-)

witaminka z piciem to cie rozumiem , wczoraj wypiłam 3l soku w przeciagu 2 godzin, mój Kot patrzył na mnie jak na chora psychicznie:-D myślałam że całą noc po tym wyczynie nie będę spać ale wstawałam tylko raz i wstałam świeżutka jak ten mrozny poranek. Zbarliśmy się za sprzatanko jak tylko Kot wstał i już wsio porobione:)

Sorga, fajnie że ktoś mnie rozumie :-D No ale nam teraz coraz ciężej, więc i bardziej duszno, więc i pragnienie wzrasta ;-).

Sorga:-) dzięki za nakopanie do tyłka, ale możesz się nie obawiać, nie złamię się. Po pierwsze dlatego, że mój Mąż nie zwracał by uwagi na ciążę i pierwszy by mi nakopał, także musiałabyś stanąć w kolejce:-D . A poza tym, jak już pisałam wcześniej wizja dziecka w brzuchu zanoszącego się kaszlem i zatykającego nos działa na mnie jak kubeł zimnej wody. Poza tym, dzięki temu że część stresu już odeszła dzięki załatwieniu przedszkola, to nawet już mi się mnie chce.

witaminka wracaj szybciutko do zdrowia!!! nie znam płci, myślałam, ze się udamy na usg 3d i wtedy się dowiemy, ale chyba nici z tego, bo jakieś 2 godz temu dowiedziałam się, że nam w aucie padł komputer, który tani niestety nie jest (na dodatek w okolicy nigdzie nie można dostać drugiego takiego samego, dodatkowo gość nam już trochę części powymieniał) więc kasa pójdzie na samochód :wściekła/y: :sick: żeby było śmieszniej, do wtorku mam ważny przegląd, a do 9 marca OC:wściekła/y: z nerwów aż mnie brzuszek rozbolał:sick:

kachasku nie denerwuj się. Myśl pozytywnie. Jeśli nie teraz, to kiedy indziej pójdziesz na 3D :tak: A z resztą problemów też sobie poradzicie.

Kachasku nie denerwuj sie bo to szkodzi i tobie i dzidzi,na 3d zawsze jeszcze zdązycie pojsc,wiesz mi ze u nas tak jest zawsze,jak cos zaplanujemy to zawsze musi wyjsc cosik nieplanowanego i pieniązki na co innego trzeba przeznaczyc:tak:

dziewczyny melduje wykladzina prawie polozona,jest cudna,och jak strasznie mi sie podoba,no i w malinowym kolorze,wiem ze nie wszystkie przepadacie za rózem ale bla mnie bomba,jeszcze tylko mebelki przyjadą,w kwietniu zamówimy łózeczko i pokoik jak ta lala bedzie czekal na malenstwo,matko nawet nie wiecie jaka zadowolona jestem,taka mala rzecz a jak cieszy:tak::-D:tak:

reklama
Dorotko to gratulacje, ja uwielbiam różowy, zreszta całą ciążę chodzę w różowym kolorze:-). Jak tylko bedzie gotowy pokoik to wklejaj zdjęcie a nawet samej wykładzinki też wklej :-).

Do góry