reklama
Coś w tym stylu tylko dłuższe i bardziej zawiłe ;-) Może jeszcze uda mi się znaleźć, to wkleję - swego czasu latało ostro po necienie, ale chętnie poznam (choć drogą dedukcji... kakao to z owoców itd... ale pewnie nie o to chodzi;-))
Olla no to czekamy :-)
elmaluszku Ty po truskawkach miałaś wysypkę, mi po czereśniach rozsadza brzuch, a i tak wciąż jem
kachasku no dupa z tymi terminami Nie wysupłasz na prywatnego...?
Bo to faktycznie średnio dobrze brzmi... No chyba że w Niemczech pójdziesz - przecież masz ubezpieczenie, to chyba można? Że niby coś Cię niepokoi/boli (nazmyślać trochę można).
kachasek
matka-wariatka :)
właśnie do prywatnego a z tymi Niemcami to nie pomyślałam w sumie dobry pomysłkachasku no dupa z tymi terminami Nie wysupłasz na prywatnego...?
Bo to faktycznie średnio dobrze brzmi... No chyba że w Niemczech pójdziesz - przecież masz ubezpieczenie, to chyba można? Że niby coś Cię niepokoi/boli (nazmyślać trochę można).
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Esia-z tym brzuchem to moze nie czeresni sprawka tylko ktos malutki fikołki robi
OLLA no wiesz, mnie tu palec od F5 boli, a ty sikać nie chcesz no popraw się, popraw
JOLA proszę nie pisać o chipsach, bo ja uwielbiać chipsy, a teraz jeść ich nie mogę :-(
Moja mama i jej mama też ładnie szyły, ale jam noga z szycia jak nic nie było mi to pisane
JOLA proszę nie pisać o chipsach, bo ja uwielbiać chipsy, a teraz jeść ich nie mogę :-(
Moja mama i jej mama też ładnie szyły, ale jam noga z szycia jak nic nie było mi to pisane
Gingeros-Duzo zdrowka dla Taty,wiem co to jest ja mam mamae w szpitalu od ponad tygodnia okazało sie,ze przechodziła zawał,ma sttraszne kamienie na nerkach,i rawdopodobnie rope na jdnym płucu.A wczoraj miała koronografie robiona.
Olla
Melowa mamusia:)
Gusia biedulka ta Twoja Mamusia ale jest pod dobra opieka,koronarografia juz za nia wiec i leczenie wlasciwe mozna podjac.Bedzie dobrzeKamienie rozpuszcza,plucko wylecza raz dwa!
Nie martw sie,nos do gory,mamusi nos czekoladki bo sa smaczne i zdrowe(i nie tucza )
Calusy dla Niej i duzo zdrowka!
Nie martw sie,nos do gory,mamusi nos czekoladki bo sa smaczne i zdrowe(i nie tucza )
Calusy dla Niej i duzo zdrowka!
A
agik25
Gość
Gingeros calusy w paluszek!!!! DDMoja wina heheh
Olla Ty tu całusków nie wysyłaj tylko dawaj do kibelka siusiu. Ja tez od rana co chwila zaglądam i zaraz zacznę paznokcie obgryzać( a zapuszczam na wyjazd nad morze więc...!!!;-)
Zamknij się przed Małą Ciekawską czy co...
reklama