reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
nie, ale chętnie poznam (choć drogą dedukcji... kakao to z owoców itd... ale pewnie nie o to chodzi;-))
Coś w tym stylu tylko dłuższe i bardziej zawiłe ;-) Może jeszcze uda mi się znaleźć, to wkleję - swego czasu latało ostro po necie :tak:

Olla no to czekamy :-)

elmaluszku Ty po truskawkach miałaś wysypkę, mi po czereśniach rozsadza brzuch, a i tak wciąż jem :-D

kachasku no dupa z tymi terminami :dry: Nie wysupłasz na prywatnego...?
Bo to faktycznie średnio dobrze brzmi... No chyba że w Niemczech pójdziesz - przecież masz ubezpieczenie, to chyba można? Że niby coś Cię niepokoi/boli (nazmyślać trochę można).

kachasku no dupa z tymi terminami :dry: Nie wysupłasz na prywatnego...?
Bo to faktycznie średnio dobrze brzmi... No chyba że w Niemczech pójdziesz - przecież masz ubezpieczenie, to chyba można? Że niby coś Cię niepokoi/boli (nazmyślać trochę można).
właśnie do prywatnego:eek: a z tymi Niemcami to nie pomyślałam:sorry: w sumie dobry pomysł:tak:

OLLA no wiesz, mnie tu palec od F5 boli, a ty sikać nie chcesz :dry: no popraw się, popraw :-p

JOLA proszę nie pisać o chipsach, bo ja uwielbiać chipsy, a teraz jeść ich nie mogę :-(
Moja mama i jej mama też ładnie szyły, ale jam noga z szycia jak nic :-D nie było mi to pisane :-D

Gingeros-Duzo zdrowka dla Taty,wiem co to jest ja mam mamae w szpitalu od ponad tygodnia okazało sie,ze przechodziła zawał,ma sttraszne kamienie na nerkach,i rawdopodobnie rope na jdnym płucu.A wczoraj miała koronografie robiona.

Gusia biedulka ta Twoja Mamusia ale jest pod dobra opieka,koronarografia juz za nia wiec i leczenie wlasciwe mozna podjac.Bedzie dobrze:)Kamienie rozpuszcza,plucko wylecza raz dwa!
Nie martw sie,nos do gory,mamusi nos czekoladki bo sa smaczne i zdrowe(i nie tucza :p )
Calusy dla Niej i duzo zdrowka!

Gingeros calusy w paluszek!!!! :DDDMoja wina heheh

Olla Ty tu całusków nie wysyłaj tylko dawaj do kibelka siusiu. Ja tez od rana co chwila zaglądam i zaraz zacznę paznokcie obgryzać( a zapuszczam na wyjazd nad morze więc...!!!:szok:;-)
Zamknij się przed Małą Ciekawską czy co...:dry:

reklama
Do góry