reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Dzien Dobry Wszystkim

Wczorajszy dzien był bardzooo cięzki ... wrócilam do domy przed 24 :eek:
Cały dzien na nogach a pozniej skoczylismy z mezem na kolację i na zakupy:-( ledwo poruszalam sie po markecie a jak wrócilam do domu to zasnac z bolu nóg nie moglam...

Nadioza ogląda Teletubiści a ja biorę sie za sprzątanie - jutro ubieramy choinkę ...

Miłęgo Dnia Babiszony

p.s. Marleno - Dziewczyno - NIEZAPOMNIMY

Witam i ja
Dziś przyszedł nam prezent dla Mikołaja kupiliśmy mu motorek :tak: na akumulator tak się tylko zastanawiam czy dobrze zrobiłam :eek:
Ewa ja uważam że powinnaś się zastanowić kochana nad sobą i ogarnąć się i na pewno będzie dobrze .

Dzisiaj... Życzę Wam dnia zwykłych cudów.
clip_image001.gif

Gorącą filiżankę kawy, którą ktoś dla Was zrobi.
Nieoczekiwanego telefonu od starego przyjaciela.
clip_image003.gif

Zielonych świateł na Waszej drodze do pracy, albo sklepu.
Życzę Wam dnia małych spraw, które Was ucieszą...
clip_image006.gif

Najszybszej kolejki w sklepie spożywczym.
Dobrej piosenki zaśpiewanej w radiu.
clip_image008.gif

Waszych kluczy dokładnie tam gdzie ich szukacie.

Życzę Wam dnia pełnego szczęścia dawkowanego w perfekcyjnych dawkach,
które dadzą Wam radosne poczucie, że Pan uśmiecha się do Was,
obejmuje Was i przygarnia,
ponieważ jesteście specjalni i nietuzinkowi.
clip_image010.gif

Miłego Dnia

PS Ja właśnie odebrałam telefon od mojej przyjaciółki. Ta rozmowa obu Nam dobrze zrobiła !!!

Marta mam nadzieje, że limit na pecha wyczerpałas wczoraj do końca roku !!
Ula -lala .. Ale sobie paluszka załatwiłaś. Nic Ci faktycznie nie pozostało jak siedziec i zarzadzac ! :laugh2:
Ja na studiach, wstając z łóżka złamałam sobie kośc śródstopia (stopa podwineła mi sie pod stód tak nienaturalnie, że lekarz zachodził w głowe jak ja to zrobiłam :sorry:). Gips miałam przez 6 tygodni.
Ale Marty męża nikt nie pobije :laugh2::laugh2: Kolanko przy grze na gitarze załatwic jest obłedem !! :laugh2:
Asiowo ale sie cisze, że sprawa z gazem została w końcu zakończona !! teraz tylko przeprowadzka, święta i można rodzic !! :tak:

Ostatnia edycja:
Witojcie w mroźny dzionek!

Ulalalaala ale się porobiło, w takim razie buziak drugiego palucha :-D i zarządzaj tam jak należy!

Basieńko bardzo się ciesze że u Cibie tak radośnie! Fajnie, że porozmawiałaś sobie z przyjaciółką :-)

Jola- dowiedziałam się w aptece że można zowiraxem posmarować dziecku kącik ust ;-)

Zdrówka dla chorujących- Kasiu walcz ja też się nie poddaje i łykam lekarstwa, co by mnie bardziej nie rozłożyło!!!

A ja dzisiaj generalnie posprzątałam łazienkę i wygląda jak nowa :-) obiadek też zrobiła, dwa prania, pościel zmieniłam, Ł zabrał Barta na spacer na 15 minut chociaż bo tak mroźno, że szok- rano nie mieliśmy wody, bo zamarzła, moja mama w Żaganiu tez nie miała :szok: dobrze że taki mróz wymrozi te bakterie i wirusy :tak:

Daria a ja jak się pytałam dziś pipy w aptece to powiedziała mi że jestem nie poważna ale kupiłam i zaraz posmaruje:tak:
oj mrozi mrozi nam w busie ropa przymarza :-(

reklama
Do góry