reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Wiesz Jolu , sytuacja się skomplikowała bo mama miała zawał jak urodziłam , była potem miesiąc w sanatorium potem to nie chciałam jej obciązać jeszcze dodatkową opieką nad małą bo i tak siedzi z nią 10 godzin dziennie jak ja pracuję ale jak wrócę z wczasów to się wezmę

Kasiu nie wiem czy to wszystko Ci nie przepadło nie jestem pewna ale pamiętam jak rok temu mój M miał 6 lat temu zaczynał kurs na motor i przerwał i żeby nie to że mamy znajomego i wystawił mu zaświadczenie że skończył kurs tak jak by na nowy to musiał by jeszcze raz zaczynać od nowa - nie chcę cię straszyć bo nie jestem pewna ale być może wszystko Ci przepadło ale jak mówie nie jestem pewna tak się tylko Ciekawie czy miałaś z jeden egzamin

Ja już miałam 6 podejście i mnie facet zakurzył bo ewidentnie była to jego zła wola i co robić. Ja też myślę że będę musiała zabulić jeszcze raz za kurs.

Chyba się bał że mu tam urodzę ( 2 tyg przed porodem) a kit im wszystkim w uszy. Grunt to uczciwosć a na mój papierek przyjdzie pora. Wolę w tej kwestii mieć czyste sumienie tylko wyjdzie mnie ta ucziwość 2 razy drożej .

witam wieczorkiem:-)
my dzis zaliczylismy zakupki i kupilam w koncu kiece na wesele ufff:-) maly z zakupow srednio zadowolony nie lubi siedziec w wozku ale jakos dalismy rade:tak:
Kasiu z tego co ja wiem to kurs jest bezterminowy..tylko po ilus tam niezdanych musisz wykupic dodatkowe godziny...teoretyczny wazny 6mies to pewnie wiesz... gdzies czytalam ze osrodek egz wysyla twoje papiery do urzedu komunikacji i jak chcesz reaktywowac zdawanie to musisz tam pojsc..ale glowy nie dam czy czegos nie pomylilam...
tutaj testy na szczescie wazne 2lata bo tez sobie zrobilam "ciazowa" przerwe heh a tak mam czas jeszcze do marca..moze sie uda:zawstydzona/y:
a propos odparzonych pupek to moje dziecko tez ma...nie ma biegunki ale czesto robi kupy mam nadzieje ze to na zabki...i u nas pomaga sudocrem:tak:

Kasiu dasz radę z tymi egzaminami. Nie wiem jak jest teraz laek jak ja zdawałam to po pół roku tzreba było wykupować jazdę. Wstyd się przyznać ale zdałam i Tu UWAGA za 9 razem. Mega kosztrowny to był kurs. Ale na szczęście w końcu się udało. Na pewno sobie poradzisz i zdasz

reklama
Do góry