reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dobry wieczór,:-)
ja właśnie skończyłam ogarnianie po pobojowisku
jakie synio zrobił przed snem ;-)!
Ewcia - myślę, że dziewczyny dobrze mówią.
Pogadaj z mężem, może on potrzebuje jakiejś motywacji, tego,
żeby go ktoś pchnął do działania!:yes:

Maajka,może to nie grypa żołądkowa, a jakaś alergia lub nietolerancja,
może zasugeruj lekarce, żeby zrobić badania w tym kierunku?

Agusia dobrze, że go ochrzaniłaś,:angry: może następnym razem
bedzie się liczył z czasem innych.

O Głuszku -dzięki!

Ostatnia edycja:
reklama
Dobry wieczór,:-)
ja właśnie skończyłam ogarnianie po pobojowisku
jakie synio zrobił przed snem ;-)!
Ewcia - myślę, że dziewczyny dobrze mówią.
Pogadaj z mężem, może on potrzebuje jakiejś motywacji, tego,
żeby go ktoś pchnął do działania!:yes:

Maajka,może to nie grypa żołądkowa, a jakaś alergia lub nietolerancja,
może zasugeruj lekarce, żeby zrobić badania w tym kierunku?

Agusia dobrze, że go ochrzaniłaś,:angry: może następnym razem
bedzie się liczył z czasem innych.
pobojowisko mówisz zapraszam do siebie to zobaczysz co mój Mikołaj potrafi zrobić ostatnio jak zostawiłam go z mężem w domu to firanki miałam po zrywane bo robili akuku oczywiście pranie z miski po calej łazience bo Mikołajowi mył nogi jak by w brodziku nie mógł tego zrobić cukier wysypany lustro wycałowane na pytanie jak go pilnowałeś odpowidział mi mąż bawiliśmy się o co ci chodzi :baffled:

zostawiłam go z mężem w domu to firanki miałam po zrywane bo robili akuku oczywiście pranie z miski po calej łazience bo Mikołajowi mył nogi jak by w brodziku nie mógł tego zrobić cukier wysypany lustro wycałowane na pytanie jak go pilnowałeś odpowidział mi mąż bawiliśmy się o co ci chodzi :baffled:
:-):-):-):-)
Przynajmniej twórczo było;-)!

tak kochana tylko ja jestem taki głąb że firanek wieszać nie umiem i mamę prosiłam 3 dni żeby mi przyjechała powiesić :zawstydzona/y:

pobojowisko mówisz zapraszam do siebie to zobaczysz co mój Mikołaj potrafi zrobić ostatnio jak zostawiłam go z mężem w domu to firanki miałam po zrywane bo robili akuku oczywiście pranie z miski po calej łazience bo Mikołajowi mył nogi jak by w brodziku nie mógł tego zrobić cukier wysypany lustro wycałowane na pytanie jak go pilnowałeś odpowidział mi mąż bawiliśmy się o co ci chodzi :baffled:
ehh skąd ja to znam :sorry2: wczoraj moje nerwy sięgnęły zenitu, dobrze, że u teściówki robota była, zebrałam się i w drzwiach powiedziałam, że ma małą uspić, obaidek dla małej ma w lodówce,a do tego ma pozmywać i zrobic obiad dla nas. Przyszłam po prawie 4 godzinach i jedynie gary zmył :cool2: a niech wie, jak ja mam codziennie :-p a jaki naburmuszony do wieczora chodził :-D

mała mi cyrki odstawiała ze spaniem wieczorem :baffled: normalnie godzinę zasnąć nie mogła i odpadła przed 23... ciekawe jaka nocka będzie :dry:

Głuszku dziękuje za pocieszenie co do @ :sorry2: ale jak mi cykl do 50 dni dobija to test robię... na razie to ja muszę pracę znaleźć, bo sytuacja się nieciekawa robi... i jak chce jeszcze na studia iść, to już całkiem :-( na kolejnego dzidziusia przzyjdzie jeszcze pora :sorry2:

Ewunia oj nagadaj męzowi, niech się weźmie za siebie, bo najgorzej to sobie odpuścić, potem to juz nic sie nie chce :tak:

reklama
Mata nie śpi po nocach a ja wstaje skoro świt - dziś pobudka po 5 tej ale spokojny wieczór - mała spała od 17.30 do 20 stej a potem nie spała 2 godziny ale leżała ze mną w lóżku i oglądałyśmy film.
Mata z tą @ mam jak na razie podobnie i to jest przechlapane ( mi tylko 10 dni ) i też karmię
Miłego dzionka :-)

Do góry