reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Dobry Wieczór

Nadiola w łozeczku, niestety dziecie mi sie podziębiło wczoraj i ma juz chrypkę i zaczeła kichać....:angry: jestem zła jak cholera....
zrobilam jej herbatke z malinami ale oczywiscie nie ma ochoty wieczorem na nic, ostatnio bardzo mało mi je, po obiedzie juz nic nie chce jesc...
Kasiau ja to uwielbiam dzieciom kupować
Aga i Basia - super, ze udało Wam sie strzelić nówki ciuszki :-D:-)
Mejda zdróweczka dla Wojtusia
No własnie a gdzie Mata ???

Hej kobitki!:blink:
Wojtek właśnie usnął, tempki na razie nie ma, zobaczymy później.Ja właśnie skończyłam zmywanko i może coś obejrzę w TV,
bo T. musi popracować na kompie:baffled: i tylko na chwile mnie wpuścił;-)
Udanego wieczorku i spokojnej nocki

Jola244
Twój synio już mówi???!!!
Matko! - mój na razie się zatrzymał na mama, tata, da, nie... itp.

Hej kobitki!:blink:
Wojtek właśnie usnął, tempki na razie nie ma, zobaczymy później.Ja właśnie skończyłam zmywanko i może coś obejrzę w TV,
bo T. musi popracować na kompie:baffled: i tylko na chwile mnie wpuścił;-)
Udanego wieczorku i spokojnej nocki

Jola244
Twój synio już mówi???!!!
Matko! - mój na razie się zatrzymał na mama, tata, da, nie... itp.
zaczyna kochana śmiesznie mu to wychodzi ostatnoi co mnie rosmieszyło to jak mąż powiedział daj dziecku mlako to popatrzył na mnie na męża i mówi daj dzidzi tata mle:-D

reklama
Do góry