reklama
maajka
Czerwcowa mama 2008
Hej dziewczyny!:-)
Ewunia-to super masz z Ania-moja Maja tez wczesnie zaczela przesypiac cale nocki bez jedzenia,bo jak miala 5 tygodni.Ale 2 tygodnie to chyba rekord!:-)
Kasiau-super zakupki,tez lubie tak czasem zaszalec:-)
My dzis juz wrocilysmy do zlobka.Maja chyba sie odzwyczaila,bo domagala sie wiele uwagi i wszystkiego po swojemu.Ale nie bylo tak zle:-)
Ewunia-to super masz z Ania-moja Maja tez wczesnie zaczela przesypiac cale nocki bez jedzenia,bo jak miala 5 tygodni.Ale 2 tygodnie to chyba rekord!:-)
Kasiau-super zakupki,tez lubie tak czasem zaszalec:-)
My dzis juz wrocilysmy do zlobka.Maja chyba sie odzwyczaila,bo domagala sie wiele uwagi i wszystkiego po swojemu.Ale nie bylo tak zle:-)
J
Jola244
Gość
witam was dziewczyny tęskni sie do was jak ...
U nas świat przewraca się do góry nogami Mikołaj zaczyna mi mówić biega jak szalony i non stop MAMO A CO TO dziś powiedział bombon zamiast bąbel
U nas świat przewraca się do góry nogami Mikołaj zaczyna mi mówić biega jak szalony i non stop MAMO A CO TO dziś powiedział bombon zamiast bąbel
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Basia to fajnie że sobie zrobiłaś przyjemność ciuchową i Aguś też.
Ja się powoli szykuję nad morze i kupuje małej to czego nam brakuje.
Werci kupiłam też dziś nowy kostium , oj , strasznie się moje potrzeby przewartościowały jak są dzieci .
Ja się powoli szykuję nad morze i kupuje małej to czego nam brakuje.
Werci kupiłam też dziś nowy kostium , oj , strasznie się moje potrzeby przewartościowały jak są dzieci .
J
Jola244
Gość
Kasiu ja Ci zazdroszczę dwie kobitki nasz dla kogo kupywać dla dziewczynek są takie sliczne ubranka a poczekaj niech tylko podrosną wydatki się zwiększą i kosmetyki zaczną ubywać ja pamiętam jak mamie podkradałam perfumy i pomadki , cienie do powiek
reklama
J
Jola244
Gość
Kasiu mam taką nadzieję ale nie mogę się zdecydować na 2 bo raz chcę a raz nie sama nie wiem gdzie mi ciepło
Podziel się: