reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
A ja dziś znowu byłam na zakupach-sobie nic nie kupiłam , co prawda przyszła dziś torebka z allegro ...ale nie mogłam się oprzeć w coccodrillo i kupiłam małej bluzę i trampki różowe - są boskie :-)

reklama
Hej dziewczyny!:-)

Ewunia-to super masz z Ania-moja Maja tez wczesnie zaczela przesypiac cale nocki bez jedzenia,bo jak miala 5 tygodni.Ale 2 tygodnie to chyba rekord!:-)
Kasiau-super zakupki,tez lubie tak czasem zaszalec:-)

My dzis juz wrocilysmy do zlobka.Maja chyba sie odzwyczaila,bo domagala sie wiele uwagi i wszystkiego po swojemu.Ale nie bylo tak zle:-)

witam was dziewczyny :tak: tęskni sie do was jak ...
U nas świat przewraca się do góry nogami Mikołaj zaczyna mi mówić biega jak szalony i non stop MAMO A CO TO :-D dziś powiedział bombon zamiast bąbel :-D

Basia to fajnie że sobie zrobiłaś przyjemność ciuchową i Aguś też.
Ja się powoli szykuję nad morze i kupuje małej to czego nam brakuje.
Werci kupiłam też dziś nowy kostium , oj , strasznie się moje potrzeby przewartościowały jak są dzieci .

Kasiu ja Ci zazdroszczę dwie kobitki nasz dla kogo kupywać :-D dla dziewczynek są takie sliczne ubranka :-D a poczekaj niech tylko podrosną wydatki się zwiększą i kosmetyki zaczną ubywać :-D ja pamiętam jak mamie podkradałam perfumy i pomadki , cienie do powiek

reklama
Do góry