reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ło matko baby .. a wy gdzie ????
Ja z m sobie pichcimy kolacyjkę a mała w końcu śpi. Byliśmy w Arkadii pobuszować a Ola nam dała czadu - ani wózek ani rączki tylko chodzić chodzić chodzić , dobrze , że choć godzinkę pospała to kupiłam parę łaszków :-)

reklama
Dobry wieczór
Uuu jakie pustki:szok:
My dzisiaj mielismy spokojną niedzielę, skoczylismy na małe zakupki, M wział Nadię na rower i do tej pory ich nie ma. A ja ogarnęłam i naszykowalam łozka dzieciakom do spania :-)
Wieczorem pewnie jakis filmik oglądniemy przy piweczku ...

Wczoraj mielismy fajną wyprawę na rowerach, mowie do m ze kondycji nie mam bo mi cos cięzko sie pedałuje, ja patrzę a tu gumę złapałam... :baffled:

Ewcia a nam na kolkę suszarka pomagała, i kropelki o których piszą dziewczyny ...

Zyczę Miłego Wieczoru

Witam:-)

Marysia wlasnie probuje zasnac,a ja klikam cichutko;-)zmeczona jestem straszliwie:tak:

Lilianka niezly numer z ta guma:-D:-D:-D

Mejdia,szarlotka mniam,mniam,uwielbiam:tak:

Kasia co tam ciekawego kupilas???;-)

To ja dziś pierwsza:-)
Mała buszuje po mieszkaniu ,włazi coraz wyżej :szok:
Humorek mi dopisuje bo nie muszę jechać do pracy.
Marlenka co do zakupów to kupiłam płaszczyk małej bo był przeceniony z 74 na 45, fajny różowy z kapturkiem , 2 pary klapek , 2 sukienki , parę podkoszulek dla m , też klapki dla m , bikini , getry dla Werci , at , takie tam drobiazgi

dzien dobry

pogode mamy straszna jest zimno i pada deszcz juz 3 dzien,ja i tak sie szykuje powoli i lece na miasto bo w domu chyba bym zwariowala,jestem umowiona z kolezanka lecimy do urzedu,pozniej pewnie skoczymy na kawke

Kasia zaszalalas z zakupkami:tak:gratuluje:tak:;-)

Milego dzionka:-)

reklama
Do góry