reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ale miałam przed chwilą przygodę niemiłą...
Chciałam jechac na zakupy do tesco i jak ruszyłam z parkingu to zawadziłam sąsiadki auto tzn. pękła jej ramka na rejestracjje, na szczescie sąsiadka w porządku...;-);-)

reklama
Oj Darunia , dobrze,że to tylko ramka ale szkoda ze przywadziłaś
A ja sie urwałam z pracy i wybyłam z mamą na miasto , na zakupki.
Sobie kupiłam tylko bluzeczkę a małej jak zwykle fajny komplecik i buciki na plażę
A teraz wcinam bób

No Kasiau dzisiaj miałam chrzest... pierwszy raz mi się coś złego przdarzyło... po pięcu latach.... zawsze musi byc ten pierwszy raz;-);-)

Fajnie że zakupy udane...a ja kupiłam wczoraj bób to mój Ł powiedział żeby na noc już nie gotowała, a dzisiaj zapomniałam... i leży biedny w lodówce... będzie na jutro...

Ewunia PRIORIX jest skojarzona na swinke odre rozyczke ile kosztuje to nie wiem mysle ze ok 70 zl Ja mam ja w przychodni wiec placic nie bede
Darunia jka tak czytalam o owim spiacym L to mi sie przypomniala sytuacja z dawnych lat jak siostry syn nie chcial isc spac to zawsze mowilismy zeby poszedl uspac babcie i zawsze babcia usypiala Michala ale ktorego razu drzwi z pokoju sie otwieraja wychodiz Michal i mowi -babcia ju pi.
ukrop niesamoiwty ja padam

Dzień dobry Czerwcówki!!!

Sobota... i cisza jak makiem zasiał...

U nas nocka mineła w miarę ok, teraz Bart zbiera się do spania, Ł dosypia, a ja bb rzecz jasna. Dzisiaj teściowa mu urodziny więc będziemy musieli wyskoczyc do teściów, a jeszcze obiecałam że wpadniemy do znajomej na grilla...

A jutro wyjeżdżam znuuff ;-);-) tylko że na dłużej... Mata zadzwonie do Ciebie już z Żagania i sie dogadam co do spotkania ;-)

Daruunia-to fajne masz,ze znow wakacje:-)Milego wypoczynku!

Ja polozylam niedawno Maje spac i juz jej nie slychac-zaraz pewnie zasnie:-) Bede mogla umyc wloski,pogarnac w mieszkanku.
Pod wieczor mamy gosci,bo M ma 35-te urodzinki dzisiaj:-)Niestety musi pracowac,tylko krocej niz normalnie.

A ja dziś bez humoru,
T. spotkał wczoraj kolegę i nie skończyło się na jednym piwku. :wściekła/y:
Właśnie się zwlekł z łóżka i snuje po domu.
Kurde, a taki ładny dzień się zapowiada, mielismy jechać na wycieczkę.
Trzeba zmienić plany!:baffled:

A wczoraj dwa razy prawie stanęło mi serce!

Jesteśmy na spacerze, Wojtek w wózku, ja patrzę a tu po jego ramieniu spaceruje ogromna pszczoła!!! :szok: Poraziło mnie momentalnie ! Próbowałam ją strzepnąć, ale jakoś się przyczepiła - myślałam, że zwariuję!:shocked2:
W końcu się udało, a Wojtek na szczęście nawet nie zwrócił na to uwagi.
Dziewczyny - trzeba uważać!!!

A wieczorem latał po domu na bosaka i wyrżnął na płytkach w łazience!:szok:
Masakra, moje małe biedactwo się potukło nieźle!:-(

Maajka
wszystkiego najlepszego dla M.!!!
Darunia - "- dla teściowej!
Magdalenkakol dzięki za przepisik, ze względów oczywistych ( czyt. wyżej) nie udało mi się ich upiec.:no:

Witam!

Darunia z niecierpliwościa czekam na telefonik :-) mąż ma urlop teraz 2 tygodnie, więc luzik, możemy nawet do Ciebie podjechać :tak: no i bób dojrzewa na ogródku;-):-D

Majka to Twój A kończy 35 lat :szok: normalnie mi na 25 wygląda :sorry2: to wszytskiego naj dla A :tak:

Mejdija no to Ci mężulek niespodzinkę zrobił :dry: ale jutro też jest dzień :tak: z Wojtka widzę też rozrabiaka, ja to się juz siniakami małej tak nie przejmuję, bo bym chyba osiwiała... z niej taki struś pędziwiatr, że lata gdzie popadnie i leci jak popadnie :sorry2: nie sposób jej ciągle asekurować :sorry2:

mała grzecznie odpadła na drzemkę, aż w szoku jestem, bo ostatnio jazdy mi znów urządza... nocka srednia,ale to dlatego że mała wczoraj nie spała po południu i mało jadła (zauważyłam, że jka ma 2 drzemki i od 18 zje 2 posiłki, to śpi ładnie do 5 :tak: a tak pobudka juz o 1 :dry:) ja kuchnie ogarnęłam (mała zajadała parówki a ja zmywałam i sprzątałam :-pprzynajmniej nie musiałam co chwilę jej coś z rąk wyciągać :-D) pościel przebrałam, pranie jedno puściłam, z grubsza ogarnęłam chałupkę, jeszcze tylko małej zupke ugotować i mogę obroty zwolnić :-p
mąz wyjątkowo dzis do pracy pojechał, bo zadania durne musi kończyć :wściekła/y: ale plus taki, że jak zdąży, to dostanie premię 100% i mozliwe że jeszcze drugą sprzedażową 85-100% :tak: oj przydałaby się ta kaska, przynajmniej nie trzeba byłoby sie martwić za co kupić opał na zimę, bo tyle trzeba zapłacić :zawstydzona/y: dobra nie przynudzam ;-)

ale mi się rozpisało :szok: bo ja albo pisze krótko (bo mała nie daje), albo dłuuuugo jak mała śpi :-p

miłęgo dzionka :-)

:-):-) cos mam dobry humor... podobnie jak Azile ;-)

Mata to w takim razie super że mąż ma urlop i możecie nas odwiedzic... wstyd się przyznac ale nie wiem jak do Ciebie dojechac... no ale myśle że z tym problemu nie bedzie... zapytam taty ;-)

Mejdia... rozumiem Twoje zdenerwowanie... no może juro uda się wyskoczyc na wycieczkę?:tak:

Maajka najlepszego dla męża!!!

A my zaraz się zbieram i leciemy kupic coś teściowej, a pozniej jedziemy do znajomych, no a potem do teściów i do domku pakowac się :-)

Miłej soboty!

reklama
Do góry