reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Kasiu a mi sie chce spać i biegam do toalety , troszke mnie czyści. Jakoś dziwnie się czuję, ale zastanawiam sie czy przypadkiem się nie nakrecam. Mogę co prawda już zacząć rodzić bo M za 2 godzinki będzie już w domku. Ale ja bym tak bardzo chciała aby synek urodził sie na moje jutrzejsze urodziny. Mógłby mnie posłuchać.

reklama
Natunia- to męża do wyra i heja na całego!!!! trzymam kciuki zeby poskutkowało :tak::-D

hmm moj maz te jest chetny,po uslyszeniu tych wiesci od lekarza stwierdzil ze musi stanac na wysokosci zadanie bo wielka odpowiedzialnosc go czeka :-D:-D:-D ale ja nie za bardzo,taka juz jestem ciezka i zmeczona ze mi sie nie chce,wole lezec i ogladac telewizje:tak:

Ja też wczoraj biegałam do kibelka i tez się zastanawiam nad tym całym porodem- tez się nie chce nakręcać. Zobaczymy. Swoją drogą to życzę ci z całego serducha takiego prezentu.:-)

Kurcze ja dzisiaj z rana w ciągu 2 godzin byłam 3 razy w kilbelku- no ale na tym sie skonczyło ;-)
Alize w takim razie trzymam kciuki za to zeby Maleństwo urodziło sie jutro!!!!!!! :-)

Azile, życzę Ci upragnionego prezentu urodzinowego!!!

Wczoraj byłam w teatrze z koleżanką, co miała termin na dziś, przez ostatnie kilka dni nie robiła NIC, bo wyczekiwała. Zero skurczy czy innych zapowiadających akcji. No i dzwoni do mnie dziś koło 14, że właśnie karmi córeczkę... Nie znasz dnia ani godziny:tak:

Masz rację Behemotku nie znasz dnia ani godziny :-) dobrze że chociaż miesiąc :-)

choć z miesiącem to też nie do końca :-)

Ostatnia edycja:
Elizka mam nadzieje że synek zrobi Ci jutro prezent :tak:
Dziewczyny ja od paru dni latam jak najęta do kibelka i co? .... i druty....
cała nadzieja w tym że brzucho pobolewa jak na okres, no i ścieka troche coś brązowawego ze mnie:happy2:
Behemott racja, nie znamy ani dnia ani godziny:tak: ale ja już chceee!!!
Czekam na męża, zamówiłam sobie u niego pizze, że jak będzie wracał z pracy to żeby kupił, bo pewnie prędko nie zjem a mam smaka :-)

reklama
Do góry