reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Marlenko;
ja piję wodę jak szalona i jestem bardzo zdziwiona,że tych wód tak mało..

Patyczku;
Jeżeli Brałaś 6 tabletek to od razu nie zmniejszaj na 2 - stopniowo - taki jest fenek. Zrób sobie przerwę nocną - przecież też musisz odpocząć a nie zrywać się na dźwięk budzika w środku nocy... a, może zacznij brać po połowie tablety - odpowiednio rozkładając to w czasie - ostatnia np. o 22

reklama
To ten mój gin jakiś niepoważny. Ja mam brać do 37 tyg. :szok:
Odstawię sama. Do 36 tyg zmniejszę dawkę do minimum (moze 2 na dobę). Boję się skutków ubocznych fenoterolu i do końca nie jestem przekonana czy dobrze zrobiłam że zaczełam wogóle to brać.
ja brałam 4 razy po pól tabl na dobę, także w nocy:-(czyli co 6 godz, moja ginka mówi, że teraz jakby sie dzidzia urodziła to jest już bezpieczna, faktycznie masz końską dawke:szok:
o ile pamiętam to od 37 tyg maluszki tylko brzybieraja na wadze, :tak:

Patyczku - tak jak pisałam - raczej masz już dostęp - wejdź na str. główną i na górze znajdziesz wątek zamknięty - musisz kliknąć w link do wątku zamkniętego i wtedy wejdziesz

Masz rację Joasiu. Wkurzyłam się na tego swojego gina. Tyle tablet.:szok: Dodatkowo przepisuje mi jeszcze luteine dopochwowo. A czytałam w necie, że nie ma sensu tego stosować chyba po 17 tyg ciąży, bo produkcją progesteronu zajmuje się łożysko (chyba że coś przekręciłam).
Dziś nie biorę już fenka w nocy. Wezmę jutro w dzień 4 i tak może do czwartku. Potem może 4 razy po połówce. I chyba nie będę miała wyjścia i będę to brać do 37 tyg. Wtedy zrobię usg i powiem ginowi że odstawiam całkowicie.

reklama
Do góry