reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Jak tylko wrócę od lekarza to dam Wam znać, pochwaliłam sie, że juz mi lepiej ale znów odczuwam dziwne bóle w kroczu. Trzymajcie się cieplutko kochane dziewczyny. :sorry2:

reklama
ja jak magdziarka - chodz co 2 tyg. W moim przypadku to się sprawdza ponieważ cały czas jestem na tych lekach..

Odnośnie pracy ginów - ja im tam nie zazdroszczę - co prawda my Jesteśmy zadbane, wydepilowane i pachnące - a przecież nie każdy się myje i w ogóle... ech, nawet nie chce mi się myśleć :-D:-D:-D

Na szczęście mam cudownych rodziców....bo na teściową nie mam co liczyć, wczoraj byliśmy z nią u takiej ciotki na urodzinach i ciotka powiedziała do niej, że teraz pewnie będzie paradować z wózkiem, a ona na to, że moja mama jest młodsza i będzie miała pierwszego wnuka, a ona już swoje wychowała (tak jakby dziecko syna nie było jej wnukiem). Mnie to w sumie pasuje, nawet bym jej dziecka nie zostawiła, bo jeszcze krzywdę mu zrobi - ona jest do wszystkiego chyba zdolna, skoro swoją drugą córkę (już nie jej pupilka) miała sumienie wyrzucić z maleńkim dzieckiem z domu i nie kontaktować się z nią aż do komunii wnuka (niestety dowiedziałam się o tym już po ślubie jaka ta kobieta potrafi być straszna). Sama siostra Męża mówiła, że jej syn ją "parzył" w ręce i miała go może ze dwa razy na chwilę na rękach. Za to moja mama jest super, będzie mi pomagać, z czego się bardzo ciesze, bo wiadomo, że z pierwszym dzieckiem zawsze strach...będziemy bawić Małą, pić kawkę i śmiać się z byle czego, a teściową będzie szlag trafiał na dole...zresztą o mojej rodzinie powiedziała, że jesteśmy popier... i nienormalni. A moja biedna mamcia na każde święta, uroczystości rodzinne ją zapraszała....dla mnie ona jest po prostu chora psychicznie, może to jeszcze nie jakaś psychoza, ale trzeba na nią uważać. Za rok się obronię z psychologii i lepiej żeby nie świrowała za bardzo, bo ją zamknę ;-).

współczuję Wam ...

ja mam teścioą i faceta po przejściach a tacy starają się nie popełniać błędów z przeszlości - oby tak pozostało...

azile - a Ty już do pracy? nie powinnas jeszcze w domku posiedzieć - niedawno źle się Czułaś...
Mi czasami zdażają się małe zawroty głowy - robi mi się nagle gorąco i słabo - ale szybko wraca wszystko do normy

reklama
Ja tez juz co 2 tygodnie-zostaly mi jeszcze 4 wizyty,pierwsza juz w ten piatek,a ostatnia tydzien przed terminem.Mam tez zaklepana wizyte na tydzien po terminie,bo pani w rejestracji woli,zeby kobiety w ciazy w razie czego mialy zaklepane miejsca w grafiku.

Do góry