reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Jola244 fakt co do lozek to mogli by zainwestowac w nowe chociaz na porodowce... no i wysokosc lozek szpitalnych mnie przeraza... jak ja juz teraz mialam problem zeby z niego zejsc to co bedzie po porodzie??? Chyba beda mnie sciagali bo do basenu sie nie zalatwie;/
A ogolnie rzecz biorac mata ma racje jak juz sie zacznie to tylko aby szybko i zdrowe bylo, moze akurat mnie i mojej dzidzi nie zararza niczym;)

reklama
Mój brzuszek chyba już tak szybko nie rośnie, w porównaniu z maleństwem :-D od kilku dni mam wrażenie, że skóra na brzuchu mi się skurczyła :baffled: nawet kremy i balsamy nic nie dają :sorry2: a najgorzej, jak chcę przeponowo oddychać, bo brzuch ledwo co mi się naciąga :-D

Ja nie daję rady przejść bez zadyszki nawet 200 m :zawstydzona/y: a do przystanku mam sporo, więc nawet się nie porywam i czekam aż mężulek z pracy wróci i dopiero wtedy gdzieś jedziemy :sorry2:

Jola244 fakt co do lozek to mogli by zainwestowac w nowe chociaz na porodowce... no i wysokosc lozek szpitalnych mnie przeraza... jak ja juz teraz mialam problem zeby z niego zejsc to co bedzie po porodzie??? Chyba beda mnie sciagali bo do basenu sie nie zalatwie;/
A ogolnie rzecz biorac mata ma racje jak juz sie zacznie to tylko aby szybko i zdrowe bylo, moze akurat mnie i mojej dzidzi nie zararza niczym;)
Może i nie zaraża ale ja mowie ze nawet jak bym miała na kolanach isć do Przasnysza to się tam doczłapie tak mnie zrazili do siebie ze powiedziałam ze moja noga tam nie postanie :wściekła/y:

Jola w kibelkach jest zle, ale nie pala tam fajek! z reszta kto na patologi albo porodowce pozwolil by na palenie?? A co do tego ze potrafia tak powiedziec to slyszalam ze lekarz potrafi taki teks dosadzic ze slabo sie robi... a polozne to juz szkoda gadac...

U mnie w szpitalu swego czasu była zadyma, bo większość dzieciaczków łapała jakieś choróbska, ale po tym incydencie wszystko już niby jest ok i od tamtego czasu nie słyszałam, żeby były jakieś plagi zachorowań, dlatego jestem dobrej mysli :tak: poza tym muszą się starać, żeby dzieciaczki i mamusie zdrowe były, bo będzie trzeba nas szybko do domu wypisać, bo baby boom idzie :-D

oj mata co się z nami dzieje leniuszki się robimy :-D ale tak na poważnie niewiem jak tobie ale mi strasznie puchną nogi i staram się już coraz mnie chodzić a jeszcze to zatrucie ciażowe mi grozi :crazy: ale staram się o tym nie myśleć :tak:dlatego mowie ze leniuch się robie :-D

ja leżałam na neurologii i raz na patologii ale moj ojciec miał tam robioną operację na raka odbytu i lekarze mieli załatwić jakąś tam sztuczną kiszkę czy coś takiego i w dzień operacji powiedzieli matce ze zapomnieli o tym i dlatego powiedziałam ze moja noga tam nie postanie a mnie jak wypisali z neurologi to razem z półpaścem :wściekła/y::angry: i jak można im oddać w ręce dziecko malutkie :angry::no:

reklama
hehe wam sie chce leniuchowac a mi nie, jak bym mogla to bym wogole nie lezala... nic mi nie puchnie i tak jakos sie dobrze czuje;P a w sobote robie grilla;)))

Do góry