reklama
Julia super że wizyta się udała i wszystko w porządku, wymiarami się nie przejmuj, czasem mogą być rozbieżności, ważne że dzidzia zdrowa :-)
U mnie niestety nie da się już Młodej zmierzyć ani zważyć bo za nisko jest i główki już prawie nie widać na usg przez powłoki, może w czwartek gin zadecyduje dopochwowe usg ale nie będzie to już dla mnie miarodajny wynik, zresztą wszystko napisze w czwartek ;-)
U mnie niestety nie da się już Młodej zmierzyć ani zważyć bo za nisko jest i główki już prawie nie widać na usg przez powłoki, może w czwartek gin zadecyduje dopochwowe usg ale nie będzie to już dla mnie miarodajny wynik, zresztą wszystko napisze w czwartek ;-)
J
Jola244
Gość
Aniaw23 to zamiast oglądać smutne rzeczy lepiej popisz tu z nam na bb:-);-)
J
Jola244
Gość
Aniaw23 ja ci powiem kochana ze ja staram się też nie patrzeć na wyciskacze łez bo ostatnio nie umiem się jakoś opanować i łzy lecą mi ciurkiem
J
Jola244
Gość
flexy a może akurat da rade się mierzyć i z warzyć a nawet jesli nie to oby tylko było zdrowe i zeby było wszystko ok
mata-kow
mama do kwadratu :)
No właśnie BB ciężko będzie ale dam radęMarta ja swoją cała prace napisałam w tydzień;-)jak przysiądziesz to dasz radę tylko wyłącz BB
Jolu mówie dobranoc, wróciłam z pracy o 19,a ten płacz jeszcze bardziej mnie wykończył, ale fajnie ze nie jestem sama z tymi "ciurkiem lecącymi łzami", to chyba nasza wewnętrzna przemiana,zmaian poziomu hormonów etc.....
jutro rano poczytam co napisałyście pa kochane;-)
jutro rano poczytam co napisałyście pa kochane;-)
J
Jola244
Gość
I ja spadam spać bo cały boży dzień spędziłam na ogrodzie a wieczorkiem zrobiliśmy sobie grila bo jakaś chcica mnie złapała na kiełbaskę 3majcie się kochane papap:-)
reklama
A ja - dwa razy w tygodniu fitness, dwa razy basen i raz "Wodne mamy" - specjalne ćwiczenia w basenie dla ciężaróweczek :-) No i w weekend dwu-trzy godzinny spacerek z psem :-) Ale zawsze potrzebowałam dużo ruchu i nie wyobrażam sobie teraz z tego zrezygnować!
Podziel się: