reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Julia super że wizyta się udała i wszystko w porządku, wymiarami się nie przejmuj, czasem mogą być rozbieżności, ważne że dzidzia zdrowa :-)
U mnie niestety nie da się już Młodej zmierzyć ani zważyć bo za nisko jest i główki już prawie nie widać na usg przez powłoki, może w czwartek gin zadecyduje dopochwowe usg ale nie będzie to już dla mnie miarodajny wynik, zresztą wszystko napisze w czwartek ;-)

Aniaw23 ja ci powiem kochana ze ja staram się też nie patrzeć na wyciskacze łez bo ostatnio nie umiem się jakoś opanować i łzy lecą mi ciurkiem :zawstydzona/y:

Jolu mówie dobranoc, wróciłam z pracy o 19,a ten płacz jeszcze bardziej mnie wykończył, ale fajnie ze nie jestem sama z tymi "ciurkiem lecącymi łzami", to chyba nasza wewnętrzna przemiana,zmaian poziomu hormonów etc.....
jutro rano poczytam co napisałyście pa kochane;-)

I ja spadam spać bo cały boży dzień spędziłam na ogrodzie a wieczorkiem zrobiliśmy sobie grila bo jakaś chcica mnie złapała na kiełbaskę 3majcie się kochane papap:-)

reklama
A ja - dwa razy w tygodniu fitness, dwa razy basen i raz "Wodne mamy" - specjalne ćwiczenia w basenie dla ciężaróweczek :-) No i w weekend dwu-trzy godzinny spacerek z psem :-) Ale zawsze potrzebowałam dużo ruchu i nie wyobrażam sobie teraz z tego zrezygnować!

Do góry