reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
jak ja widze takiego człeka lecącego do mnie z rękami już z daleka krzycze głośno i wyraźnie że nie życze sobie dotykania mojego brzucha:wściekła/y: doprowadza mnie takie zachowanie ludzi do szewskiej pasji i szczerze mowiac głęboko "gdzieś" mam czy się obraża czy tez ich uraże! I ludzie w bliskim otoczeniu wiedza ze maja tak nie robic!

wlaśnie też tego poszukiwalam :-)
magdziarko skąd ty to wszystko wiesz? :-) taki anioł stróż znający odpowiedź na każde pytanie :-)

Marta coś mi się zdaje ze ta nasza piękan pogoda dzisiaj powoli sie kończy:dry: a było tak pięknie ja wczorjaj spędzilam cały dzień na słoneczku z ksiązką w ręce :-D

A w majowy weekend nad jeziorko skocze z rodzinką:laugh2: to tylko 100 km :-) czasem dobrze zmienic klimat.

Ula zrobiło się troche pochmurno, ale jest ciepło, ptaszki śpiewają :-) cisza, spokój :-) chyba na spacerek się zaraz wybiorę :tak:
A jak dla mnie to mogłoby przez tydzień padać, bo teść skończyłby nam w końcu kuchnię :-D

A my ruszamy do Bialogory nad morze juz 26 kwietnia. Wracamy 6 maja. Chcac nie chcac jedziemy, bo dzieci us miec wyjazd nad morze, a po porodzie raczej bedzie nam trudno w szostke sie wybrac. Tym bardziej ze nikogo do pomocy :(...

A ja chyba jestem cala "najezona" i to z daleka widac, bo jakos mi sie nikt z lapami nie pcha... Na szczescie... Jego i moje :)

reklama
U mnie z rekami do brzuch waskakuje tylkorodzinka,a i tak najpierw pytaja,czy moga.Raz tylko Tata bez niczego poglaskal przez chwile.
A co do pomylek plci,to tez ostatnio sie nasluchalam,kiedy bylam w Polsce na swieta.I nawet spotkalam sie ze znajoma,ktora do samego porodu byla przekonana,ze urodzi dziewczynke,w dwoch roznych szpitalach jej to mowili,jej gin tez.A kiedy wyciagneli jej dziecko(miala cc)-to musieli jej kilka razy pokazywac,bo to byl chlopiec!Fakt,zdazaja sie takie przypadki.
Ja na kazdej wizycie u ginki pytam,czy nic sie nie zmienilo.W zeszlym tygodniu juz mi nawet powiedziala,ze takie pomylki to rzadkosc i ze u mnie za kazdym razem widac dokladnie,ze coreczka,wiec ona nie ma zadnych watpliwosci.A widziala to juz w 4.miesiacu.
Ale ja i tak pozostawiam sobie ten 1% mozliwego bledu,choc nastawiona jestem na coreczke.

Do góry