reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dziewczyna nadążyć za wami mam problem. Poszłam sie na chwilkę położyć a wy juz tyle napisałyście. Czuje się już super!!!! Przeszło mi osłabienie.
Kasiu ja pierwsze i drugie urodziłam pare dni po terminie, więc może i u ciebie tak będzie.
Ja była w niedzielę w Warszawie i powiem że mnie ta wyprawa dużo zdrowia kosztowała. Niby jazdy był ok 2,5 godziny, ale potem cay czas na nogach. W poniedziałek tak jak pisałam byłam wymęczona na całego. Więc ja sie nigdzie w maju nie wybieram. Ale mam plan na remont na te wolne dni!!!! Tylko niewiem jak M to widzi, wyjdzie w praniu!!
Snoppy12 a ty odpoczywaj i nie zazdrość nam, bo teraz dzidzia jest najwarzniejsza:tak:

reklama
Magdziarko, ja podobnie jak Joaś - jakiś miesiąc przed porodem.
W ciąży z Wojciaszkiem też pod koniec wszędzie jeździłam z torbą w bagażniku. A już na pewno na KTG.

Oj dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę tej ładnej pogody. U mnie wczoraj i dzisiaj od rana deszcz:wściekła/y: Przy takiej pogodzie nic mi się nie chce. Wczoraj tylko zajrzałam do Was na chwilkę, ale nie miałam jakoś weny, żeby popisać z Wami:zawstydzona/y:. Zauważyłam, że jesteście nocne Marki zwłaszcza Anikulka. Ja to o 22 już padam ze zmęczenia. Coraz mniej mam w sobie energii:szok::szok:
Nie wspominając już o tym ile jesteście zdolne napisać przez jeden dzień:tak::tak::tak::tak::-D:-D

Jola i Magdziara w które rejony pomorza wybieracie się???? Może będziecie w moich okolicach??? Zapraszam na kawkę:tak::tak::tak: i pogaduchy.

Ja rano obowiązkowo śniadanko wciągam, gdzie przed ciążą poranny posiłek to był koszmar. Rzadko go spożywałąm, ale teraz......
Na szczęscie poranne mdłości i wymioty omijały mnie w obydwu ciążach szerokim łukiem. Wiem tylko co to są zachcianki ciążowe

Rano zaprowadziłam młodego do przedszkola i wyskoczyłam przy okazji do fryzjera:-D:-D:-D W końcu tam dotarłam. Miałam iść dopiero po porodzie, ale już nie mogłam na siebie patrzyć, a wczoraj byłam z Kacprem bo wyglądał już po prostu koszmarnie

Magdziarko zazdroszczę energii. Obrotna kobitka z Ciebie:tak::tak:. Ja jeszcze nawet nie wzięłam się za obiad i pewnie później będę robiła na szybkiego.

Snoopy12 a Ty leż i dbaj o siebie i maleństwo. Stosuj się do zaleceń lekarza. Wszystko będzie OK. Trzymam kciuki

Agusiu
Jola jedzie w moje strony - do Olsztyna a ja nad morze ale jak najbliżej naszego miasta - chyba będzie to Krynica Morska lub Stegna..żeby w razie czego łatwo było wrócic..
I powiem Ci, że te cuda związane z energia to chyba czyni pogoda. Słońce świeci jak oszalałe( wczoraj było 17 stopni) i od razu człowiekowi żyć się chce:-)

Ja przy pierwszej ciąży stracha, że zamiast chłopaka urodzę dziwczynkę dostałam na porodówce. Pomyślałam sobie kurcze w domu wszystko dla chłopca, imię wybrane tylko dla chłopca i co ja zrobię jak będzie dziewczynka:szok::szok::szok:
Taraz jakoś się nie martwię, nie ukrywam, że chciałam dziewczynkę a jest chłopak. Ale i tak najważniejsze żeby było zdrowe. Uświadomiłam sobie, że jakby się urodziła dziewczynka to nie będę zdziwiona a i tak kochać będę tak samo. Trzeba będzie tylko wymienić garderobę;-);-);-);-);-);-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja mam zamiar torbę spakować w połowie maja. Jakoś ostatnio ciągle nachodzą mnie mysli, że urodzę przed terminem, więc wolę być zawczasu przygotowana :sorry2:

reklama
A dlamnie wydaje sie że mam jeszcze tyle czasu. Może to przez ciągłe powtarzanie M , ze jeszcze jest czas. Ja nad torbą jeszcze nawet sie nie zastanawiałam:szok:. Jak już pójdę na zwolnioko, to będę miała więcej czasu i wpadnę w wir zakupów i pakowania się.

Do góry