reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Gratuluuję dziewczyny udanych wizyt:-D
Tym, które mają ciut gorsze wieści nakazuję odpoczynek!!!!!!Bo jak ciocia Magda przyjedzie to Wam w dupsko wleje;-)

reklama
rowniez gratuluje udanych wizyt:tak:
mam nadzieje ze spokojnie dokulamy sie do konca:tak:
Asiu na skurcze lydek dobry jest rowniez potas-polecam pomidora na kanapke i oczywiscie magnez:tak:
snoopy uwazaj na siebie i duzo wypoczywaj a bedzie dobrze:tak:

Dziewczyny u mojego Olka w zeróweczce jedna mama wczoraj urodziła. Miał byc syn a urodziła się córcia:szok:a mamunia miała już wszystkie ubranka chłopięce itp..myslicie ze to możliwe...przy takiej ilośći usg jaką dzisiaj robią??? no nie mam nadzieję, że u mnie żadnych niespodzianek nie będzie:-)

moja kolezanka miala podobna sytuacje.doslownie zglupieli po porodzie:tak:
jej M powiedzial ze gdyby go nie bylo przy porodzie to normalnie nie uwiezylby ze to jego corka:-D mial nawet fotke siusiaka z usg:-D

Dziewczyny a ja wstałam z taką ogromniastą energią około 7 rano. Juz pościeliłam wszystkie( dwa) łózka. Wyprawiłam chłopaków( nawet M dostał kanapki;-)). Wstawiłam ubranka maluszka - piorę drugi raz bo teraz w dziecięcym proszku. Ładnie słonko świeci to sobie na balkonie posuszę. Wstawiłam juz zupkę i teraz jem sniadanko i czytam Was...Całkiem fajnie zrobić wszystko z samego rana ale będę miała wolnego czasu dzisiaj!

to jeszcze ja dolacze do komplementow:-D
dziewczynki macie przecudniaste domki:-D:tak:

mi juz brzucho opadlo na powaznie:baffled: jak zapinam stanik mam wiecej miejsca a wczesniej musialam korzystac z ostatniej zapinki:sorry2:

Magdziara ale ty jestes wulkan energii. Ja co prawda tez juz łozko poscielilam ale z musu a nie z przyplywui enrgii. Zaraz musze isc po samochod i jechac do apteki bo zelazo ..i moze do fryzjera zapiasac corke na probna fryzure .. ale nie weim czy to wszystko zrobie bo checi zero.

reklama
magdziarko smacznego:tak::tak:

u mnie rowniez slonko i pozytywne nastawienie do zycia:tak:
dzis nie mam wiekszych planow wiec wyjde z synkiem na rower.trzeba korzystac z pogody poki jest:tak:

Milego Dzionka Mamusie:tak:

Do góry