reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja też mam tak, że chcę się nacieszyć tymi dwoma miesiacami wrażeń zupełnie nie spotykanych. :tak:
Moja malutka też się bawi z Tatą. On puka w brzuszek, a ona odpowiada kopniakiem. On z góry, ona z dołu i odwrotnie. I z nikim innym się tak nie bawi!

reklama
teoretycznie możliwe (tylko trzeba pamiętać aby posmarować jakąś śliską, neutralną maścią aplikator), ale tak naprawdę to,wg mnie, trudno sobie samemu coś takiego zrobić - lepiej spróbować czopek,a jak nie pomoże to poprosić kogoś o pomoc z tą lewatywką

Mi powyskakiwało dużo nowych pieprzyków i plamek :baffled: dodatkowo zaczęły mi rosnąć długie włosy na piersiach i brzuchu :no::baffled: mam nadzieję, że po porodzie znikną :baffled:

a ja się dziś dowiedziałam,że 2.06 mam egzamin :baffled::crazy: - no i będę miała dylemat jeśli do tego czasu nie urodzę (termin mam na 1.06) - jechać czy nie jechać.... bo to taki przedmiot, który wolałabym zdawać z grupą...

Iwosz, głowa do góry. Zawsze można zdać szybciej, albo później. :tak::-)
Dla pocieszenia jak dobrze pójdzie, to ja obronę będę miała w drodze do szpitala :baffled: przesunęli terminy na koniec czerwca/początek lipca, czyli równo posrodku mojego terminu (30 czerwca) :baffled:
a późniejszy termin to dopiero październik (a myślałam, że wrzesień), więc jak nie dam rady teraz sie obronic, to nici ze studiów od października, bo zanim mi wydadzą wszystkie dokumenty, to będzie listopad/grudzień :-(

Dziewczynki, Jesteście Kochane :-)
Dziękuję za zainteresowanie się moją osobą :-)
U mnie ok - tak jak nasza Magdziarka napisała... miałam sporo spraw na głowie ale teraz już nadrabiam zaległości :-)

No to trochę Was poczytałam :-)
Magdziarka - tak jak rozmawialyśmy - super pomysl z regulaminem - rozwieje to wszelkie wątpliwości i mam nadzieję, że teraz wszystko będzie jasne :-)
Agacinka;
bardzo się cieszę, że Będziesz tworzyć listę narodzonym Maluszków :-)
Milkaaa;
normalnie wczułam się w Twoją historię... kiedyś też byłam zależna od PKS-ów - naprawdę wiem jak to jest... Przykro mi,że tak się zdenerwowałaś...

Ja w piątek miałam dzień pełen nerwów - babka, która nam pomaga w domu, przypaliła rączkę od garnka - paliła się chyba przez 15 min. i ona nic nie czuła :szok: Normalnie tak tym zasmrodziła dom, że nie mogłam wywietrzyć przez cały dzień :angry:
Normalnie tak mnie to rozwaliło, że szok - ja tu uważm na wszystko a tu przez taką gapę musiałałam wdychać te okropnie śmierdzące smrody... myślałam, że ją uduszę..

Później poprosiłam J. aby mnie podwiózł do chirurga z tym moim palcem a on mi na to, że przesadzam i robię z igły widły - normalnie tak się wkurzyłam, że szok. Płakałam jak głupia i opadłam z sił..Oczywiście później mnie przepraszał... Facet nie zdaje sobie sprawy z tego, że teraz to nie tylko myślę o sobie ale także i o naszym Dziecku...

reklama
Do góry