reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
dzięki kobitki :-D ale szczeże mowiac to troche sie przerazilam :sorry2: mam nadzieje ze dzidzia teraz bedzie tylko lezakowac i czekac do czerwca :tak: moja teściowa mnie pocieszyla ze moj mąze jak sie urodzil to ważył 3900g wiec niunia chyba w tate sie wdaje :-D

laskeczki ja też obecnie zaliczam sie do grona bezmęzowców, moj został w Anglii :-( smutno mi strasznie ale trzeba sie trzymac dla dzidzilka:tak: po za tym juz w maju do nas dołączy na troche.
a od meliski tyo się chyba uzależnilam ;-) uwielbiam

U nas byla Maja od samego poczatku:-)
A tak dla sprostowania-nie daje dziecku imienia po sobie,ja mam Magda:-)A nick powstal z nadzieja na coreczke,Maje:-)

Mata;
ale kłamczuchy prognozowe :angry: U nas także nie zapowiadali wtorkowych opadów śniegu a jak to się skończyło...
JoannA25 ja przez ten śnieg siedzialam sama na terminalu w Liverpoolu przez 2 godziny bo loty opóźnione były a jak juz nam sie udało wystartować to jak w filamch katastroficznych:szok: ciemno , samolotem rzucało, ciśnienie co chwile sie zmienialo bo samolot miał problemy z utrzymaniem wysokości, nawet siuardesy siedziały zapięte w pasach.:szok: a ja wysiadlam mokra ze strachu i tak mi mała przepone gniotla ze oddechu złapać nie moglam... tragedia

co do dat narodzinek to moje maleństwo ma teraz termin na 7 czerwca wiec bede mila imprezki co miesiąc 7 lipca urodzinki obchodzi moj mąż!:-D

reklama
Do góry