reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mamoociku ja ciągle liczę, że sie spotkamy na Mazurach:-D
Aniu - dobra książka...zalezy co byś chciała poczytać?Ale proszę uprzejmie. To co mi się podobało, z ostatnio czytanych:
W. Mysliwski - Traktat o łuskaniu fasoli( filozoficzne spojrzenie na zycie z perspektywy lat - ciekawa fabuła)
H. Coben - cos dla miłośników kryminał( w delikatnym wydaniu z ciekawymi watkami. Nie polecam czytać więcej niż 3 - 4 ksiązki potem stają się nudne)
Filip Onichimoski - pisarz lokalny - Olsztynianin autor "Zalanych" smutno - śmiesznego pastiszu na współczesne realia
Literatura kobieca - prosta łatwa i przyjemna:
Monika Szwaja - Jestem Nudziarą, romans na receptę
Mariola Zaczyńska - Gonić króliczka

reklama
H. Coben - cos dla miłośników kryminał( w delikatnym wydaniu z ciekawymi watkami. Nie polecam czytać więcej niż 3 - 4 ksiązki potem stają się nudne)
A ja czytam wszytsko Cobena, co tylko znajdę. :-D Ale staram się nie czytać jednej po drugiej, bo wtedy rzeczywiście wydają się podobne, jednak ich forma bardzo mi odpowiada :tak:

Marta to polecam(chociaż jako fanka pewnie znasz) film na podstawie książki Nie mów nikomu z 2006 roku
Mi filmy na podstawie książek do gustu jakoś nie przypadają :sorry2: Np. poryczałam się czytając stowarzyszenie umarłych poetów, a film nie wywarł na mnie takiego wrażenia. Ja mam za bujną wyobraźnię :sorry2: jak czytam książkę, to mam wrażenie, że jaestem uczestnikiem opisywanych wydarzeń. Oglądając film, nie doświadczam czegoś takiego ;-)

Magdziarka fajnie, że wróciłaś:tak:cieszę się, że zakupy i ogólnie wyjazd się udały:tak: co do książek to mam podobne objawy do Joli. Przeważnie siedzę na necie i czytam różności. Teraz jestem na etapie niań elektronicznych;-)która lepsza...... no i jest jeszcze BB :-D

reklama
Dzięki dzięki normalnie jestem w szoku , tyle komplementów naraz to dawno nie dostałam. Czekam na wasze fotki a już najbardziej na Joanna25 :-)

Do góry