reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam Was kochane "czerwcowki"
Ja mam termin na koniec czerwca...ale przyznam ze ledwo sie tocze hihihi
Ciezko m istrasznie.
Mam juz synka 9 letniego a teraz podobno fasolinka rowniez jest chlopcem..ale wole poczekac do rozwiazania.
Coz mam pelno watpliwosci i mam nadzieje,ze mi jakos w miare mozliwosci pomozecie:)
:tak:
pozdrawiam serdecznie i jak tylko mi sie uda wkleje zdjecia

<a href="

reklama
Tak jak Madziarka pisze:Kazda z nas zna swoje możliwości.
Z tym wieszaniem prania,myciem okien trzeba tez znać umiar, gdyż maluszki obwijaja sie pępowiną, szczegolnie przy wchodzeniu i schodzeniu np z drabiny (tak kiedys pow jeden gin):baffled::baffled: samej trudno mi zając w tej sprawie jakieś zdanie:dry::dry:
krótka historyjka mówiąca, że w tym wszyskim jest źdźbło prawdy,
zaczyna sie od porady cioci, że dzieci nie wolno karmić piersia czy butelką w pozycji leżącej lub prawie leżącej, bo się uszka zalewają:baffled::sorry2::blink: wiem że ucho środkowe ma połączenie z gardłem, ale pomyśłałam sobie że znowu coś ciocia wymysła:nerd::zawstydzona/y::szok:
a tu na zajęciach z laryngologii dopiero dostałam wytłumaczenie tej sytuacji,i faktycznie nie mozna tak dziecka karmić:tak::tak::tak:
więc moze czasami warto sie posłuchać rady babci, cioci czy kogośc starszego ale oczywiście wszystko z umiarem:happy::happy::happy:

co do prania to czasem mam wrażenie,że nic innego nie robię tylko piorę i piorę i kosz ciągle pełen :-) - też tak macie? a wieszam na przenośnej suszarce;

hehehe... aj, pomysl Iwosz co ja mam.... 3 przenosne suszarki - zawsze pelne i suszarke bebnowa - najczesciej do recznikow jedynie bo sa wtedy takie puszyste, mieciutkie... a i tak pojemnik na pranie zawsze pelny.... boje sie myslec co bedzie za 3 miesiace... no i to pranie daje mi w kosc - bo jednak lazenie po schoach daje mi w kosc coraz bardziej, szczegolnie jak musze z Bartem na rekach - wtedy czuje to najbardziej w zylakach, ktore zaczely mi sie robic na potege.......

Nic nie mówcie o tym praniu bo ja własnie nastawiłam pralkę. Nie wspomnę, że wczoraj łaziła dwa razy i niestety w niedzielę też( chociaż niedzielna praca w ***** się obraca) ale musiałam po tym remoncie...teraz z tego prania to mam nie wiem ile prasowania..ot i taka bajka. a juz nie powiem jak przy prasowaniu boli mnie krzyż...ostatnio mam taki patent że rozkładam deskę na ławie i sama siedzę bo inaczej bym nie wyrobiła....

Karola 78 na str 204 tego wątku Magdziarka napisała mi jak wstawić suwaczek, jest tam link i wszysko dokładnie pisze powodzenia:-):tak:

reklama
Do góry