reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dziewczyny, nie wytrzymam, muszę się z Wami podzielić nowiną :tak:. Pisałam wcześniej, że mieszkam z mężusiem i teściową w jednym domu i nie za bardzo się nam układa - tak średnio na jeża...wyobraźcie sobie, że dzwoni w sobotę moja mama, że mamy wpaść z mężem na kawę do rodziców w niedziele, bo kupili sobie samochód i tata chce nas przewieźć...no i tak też zrobiliśmy, pojechaliśmy do moich rodziców, wypiliśmy kawkę no i tata mówi - to jedziemy...pojechaliśmy, oczywiście nie obyło się bez popisów ojca, ale jakoś to przetrwaliśmy...a tu nagle ojciec zatrzymuje samochód, każe nam wychodzić w miejscowości obok mojej rodzinnej i idzie gdzieś w pole drogą prowadzącą przez osiedle nowo wybudowanych domków...no i w pewnym momencie pyta - jak wam się podoba? My w szoku, znalazł dla nas działkę - nie dość, że znalazł, to jeszcze chce nam ją podarować tylko chciał zapytać czy się nam podoba. Ja w bek, mężowi też łezka się uroniła, normalnie kompletny szok...zwłaszcza, że ziemia teraz okropnie droga, a działka leży w miejscu przepięknym, cichym i spokojnym, niedaleko lasów i w dzielnicy samych nowych domków...to już bardzo wiele, jeśli ktoś myśli o budowie i nawet wielkość idealna, nie mówiąc już, że jest kwadratowa czyli dokładnie taka, jaką chcieliśmy. Ale jestem szczęśliwa, wczoraj z mężem nie umieliśmy zasnąć z wrażenia, planowaliśmy jaki będzie nasz dom. Oczywiście potrwa to kilka lat, ale co za ulga wiedząc, że będziemy kiedyś na swoim :-D

reklama
Magdziarka super że odświerzyłaś bo i mały idzie do szkoły to i jemu będzie lepiej uczyć się w odnowionym pokoju :-)

Madziarka-pięknie zrobiłaś te pokoje!!! Ja już w środe wchodze do swojego mieszkania i zaczynam wielkie sprzątanie! Aż się boje:-D bo jak wczoraj weszłam tam na chwile z mężem to o mało zawału nie dostaliśmy:szok: taki wielki syf i bałagan!!! Ale jak zobaczyłam jak masz ładnie już to ja już sie nie mogę doczekać kiedy będę już miała porządek :-) doprawdy remontowaliśmy kuchnię, łazienkę i przedpokój ale zawsze coś pokoje zaczniemy pewnie w przyszłym miesiącu- jak dobrze pójdzie!!!

Ewcia- masz świetnych rodziców- taka niespodzianka :tak: Cieszę sie waszym szczęściem!!! Pozdrawiam!

No no Ewcia tak zaskakiwany pozytywnie to każdy być lubi :-)
Łatwiej ci nawet z tą myślą będzie przetrwać nawet i ze wspólną łazienką z teściową :-)

Potrzebujemy dwoch rzeczy:
1. Liste osob ktore beda mialy dostep do tego watku ze zdjeciami
2. Musimy wybrac moderatora kt bedzie w kontakcie z aniaslu w spr tego watku

Skladajcie propozycje:tak: i dopisujcie sie Czerwcoweczki:tak: Liste zamkniemy w czwartek, oki??

Lista osob chcacych miec dostep do watku zamknietego
1. Milkaaa

reklama
5. Magdziara
ps. a coz takimi osobami, które pojawiły się i znikły i pojawiły czy one też będą miały dostęp, czy tylko stałe bywalczynie forum??

Do góry