reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
a ja tydzień temu (6.10.2007) dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Jeszcze nie potwierdzone, ale w tym tygodniu idę do lekarza. Termin mam na 13 czerwca. Mam już jedno "maleństwo", teraz czas na drugie :).

No prosze! Ja tez sie dowiedzialam, ze jestem w ciazy 6.10 i tez mam termin na 13.06!:tak::-):-):-) Buziaki dla was!!!!;-)

reklama
Witam wszystkich, ja również melduje się jako przyszła mamusia :-)
Wg kalkulatorów porodu termin na rozdwajanie się mamy mniej więcej 11-12 czerwca :happy:
Liczę że przyjmiecie mnie do swego grona :)
No i od razu pytam się was o objawy, bo u mnie na początku miałam ich od groma, od zgagi, po duszności, a teraz tkliwe piersi i senność mnie tylko męczy :confused:
dodam że jestem teraz na duphastonie 3x1, ponieważ miałam bóle podbrzusza i jakby jajnika, teraz się już wszystko uspokoiło, ale lekarz woli mnie jeszcze potrzymać na tych lekach.
pozdrawiam wszystkie Mamusie i Tatusiów również :blink:

Ja byłam w końcu wczoraj u lekarza :). Potwierdził ciążę więc z mężem jesteśmy bardzo szczęśliwi. Widziałam mój ukochany zarodeczek na monitorze i się rozpłakałam. Powiem Wam, że jestem szczęśliwa. Termin porodu lekarz ustalił na 12 czerwca, ale powiedział, że zaszłam w ciążę tuż przed końcem i tak naprawdę to termin jest na około 17 czerwca :).

pozdrawiam

witam, ja też w końcu potwierdzona przez lekarza i tak jak przypuszczaliśmy termin na 09.06., no i na moje nieszczęście zaliczam się do grona które męczą się z objawami tj. uderzeniowe fale ciepła i zimna, senność, nadwrażliwość na wszelkie zapachy:sick: i najgorsze że nie mogę jeść, bo wszystko staje mi w gardle a jak nie jem to też źle, bo wtedy włącza mi się ssanie a do tego wszystkiego to mam potężne zawroty głowy. Mam jednak nadzieję że wszystko szybko minie czego życzę wszystkim borykającym się z podobnymi problemami jak i tatusiom, którzy nas wspierają.

pozdrawiam i gratuluję wszystkim oczekującym na swoje fasolinki, jak i już cieszącymi się pociechami:tak:

Cześć Dziewczynki i Tatusiu :)

Jeju gratuluje Wam wszystkim, jestem kwietnióweczką...ale pozwoliłam sobie zajrzeć do was i powspominać jak to było na początku :)Fajnie jest juz na forum widzieć że jakiś miesiąc stoi w kolejce za Tobą... że znowu ktoś zostanie rodzicem :)Powodzonka :) miłej ciąży .. bo bywa kolorowo....wystarczy zajrzeć do kwietniowych mamusiek hhaha :)trzymajcie się :)Bądzcie dzielne :)

reklama
Straszliwie sie cieszę że jest już wątek czerwiec 2008 co znaczy że majóweczki nie są juz ostatnie na liście :tak::tak::tak: życzę Wam z całego serduszka wszystkich dobrych rzeczy związanych z tym stanem i wspólczuje z powodu dolegliwości które póki co są jeszcze nadal moim udziałem:tak::tak::tak: cudownie im więcej fasolek tym więcej szczęścia na świecie:-):-):-)

Do góry