reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
A u nas dalej cyfra nie chodzi. Wichury nam sprawiły psikusa i dobrze mi z tym. Ale komputerek już na nóżkach i mogę bez reszty oddawać się BB

magdziarka;
najgorsze jest to, że ten mecz leci na dwójce :angry: a j. przysypia i jak jemu mówię, że zaraz przełączę to od razu oczy się otwierają :-D

Ja niebawem też zakleję oczy. ... Dzisiaj miałam jechac na glukozę i mocz..nastawiliśmy budzik na 6:30 bo mąz postanowił pojechać ze mną , potowarzyszyć mi a potem odwieźć żebym nie jeździła sama autem bo bez jedzenia itp( jaki dobry mąż)..obudziłam się koło 6ej rano z parciem na pęcherz i uświadomiłam sobie, że nie mam pojemniczka na mocz. Tak więc wstałam zrobiłam siusiu i z powrotem do łózka. Mąz się obudził i juz mi nie dał zasnąc:-);-)Tak więc od 6 rano jestem na nogach( no nie do końca) i dzień był tez dość zalatany.

Ale dziewczyny miala cięzki dzień nie dosć ze pogoda do du... i jeszcze moja babcia miała operacje mało tego cały dzień w domu sama jak palec nawet pies wolał siedzieć na ogrodzie niż w domu :-( i jest prawie 22 a ja dalej sama w domu jak palec :-(

Joasia jak to dobrze, że mój mężulek nie znosi sportu, a piłki noznej w szczególności :-D
ale za to lubi szperać w necie, a laptopik jeden :-(
ale co tam, cały prawie dień mam go tylko dla siebie, tylko wieczorami muszę kombinować ;-):-D
Jolu nie jesteś sama, masz przecież nas, czerwcóweczki z BB :tak::-):-):-)

A tak w ogóle, to już mamy otworzone forum na listopad :szok: jeszcze trochę i my znikniemy, a pomysleć, że nie dawno same się dowiedziałyśmy, że jesteśmy w ciąży :-D

hej dziewczyny! niedawno wróciłam z Wwy. Miałam paskudny dzień. Byłam w klinice bo wykupiłam sobie ubezpieczenie zdrowotne w PZU a oni mi mówią, że mnie ubezpieczenie nie obejmuje:szok: Ja w szoku zapytałam dlaczego, a oni na to że jestem w ciąży i dopiero po 12 mcach mogę sobie korzystać :wściekła/y:wyobraźcie sobie jaka byłam wściekła, zapisałam się dlatego, że mimo płatności - 100 zł m-czne miałam mieć wizyty u 16 specjalistów i badania krwi, usg za darmo, dobre rozwiązanie i agentka z PZU wiedziała o ciąży bo jej mówiłam. Najlepsze jeszcze przed wami - zadzwoniłam do niej i pytam dlaczego nic nie powiedziała, a ona na to że jej je nie mówiłam - :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: o zgrozo tego było za wiele, ciąża widoczna na jeden rzut oka (umowę podpisałam tydzień temu) a z resztą m,ówiłam że teraz szczególnie mi się przyda ubezp. bo jestem w ciąży.:angry::angry::angry: Przepraszała, ale co z tego pieniądze wpłacone (za kwartał 270 zł) i jeszcze sama musz eodkręcać to co ona namieszała:angry:. No cóż czeka mnie jutro kolejna wizyta w stolicy

Dziękuję Asiu za odpowiedź:tak: zawsze to coś. Na razie brzuch czasem jest twardy ale nie mam bóli, dziś tylko trochę mnie bolało w dole i boku ale zwalam winę na chodzenie - musiałam wiele rzeczy załatwić w Wwie i zdenerwowałam się agentem PZU pisałam na czerwcówkolandzie. Wszystko do dup... Mam już tego dość:wściekła/y: Dlaczego kobiety w ciąży nie mają lżej tylko zawsze ktoś rzuca im kłody pod nogi, jak tak dalej pójdzie to dzidzia będzie nerwowa a ja będę miała istny sajgon:angry: Chce mi się beczeć:sad::sad::sad:

reklama
Edyta a myślałas o Krzysiu? Tez ładne Kris, Kristof. A może Julian? Sama nie wiem, moge tylko poradzić decyzja i tak należy do Was:-)

Do góry