reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Maju;
to jest zawsze dla mnie bardzo zabawne jak ktoś się mnie pyta gdzie pracuję - grzecznie odpowiadam i dodaaję kto jest moim szefem - zawsze jest śmiech:-D

reklama
Wystarczy tylko przy chorować a tu tyle do czytania rozpisujecie się kochane .
Jak dobrze być już z wami :-D:-D:-D:-D:-D:-D .Melduję się cała i zdrowa :tak:
Behemott wszystkiego naj naj lepszego.

Behemott Najlepsze Zyczenia na Nowej Drodze Zycia!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak:

jesli chodzi o moja skromna osobke to jestem typem bankowca-moje stanowisko to specjalista finansowy.pracuje w dosc pokaznej firmie reprezentujacej kilka bankow.moje stanowisko zwiazane jest scisle z obsluga klienta co samo przez sie daje dosc stresow;-) ale nie narzekam firma potrafi wynagrodzic dobra prace takze od 5 lat trzymam sie jej jak moge:tak:

ja rowniez mam skurcze takze od kilku dni glownie leze a moj M przejol wszelkie obowiazki za mnie:tak: zaczelam pic melise i jakos tak lepsze samopoczucie do mnie dotarlo:tak:
nogi raz mi puchna a raz nie-apetyt coraz mniejszy wrecz zapominam o kolacji:baffled:
najdziwniejsze jest to ze juz mi biodra sie rozchodza:baffled: jednego dnia bez problemu zakladalam spodnie a na drugi juz nie dalo rady:confused:

Dziewczyny !!!!! Wszystki zdrówka!!!
Magdziaro mam nadzieje ze Olkiem to tylko chwilowe, Napewno bedzie wszystko ok.

Dla mnie nogi puchna szczegolnie w pracy, do tego strasznie bola. Apetyt tez mi nie dopisuje i czasem malo co przekasze. dzisiaj w nocy spac nie moglam, dzidzia chyba czula te szalone wiatry i sie tak wiercila że o spaniu musiałam zapomniec. :wściekła/y:

Behemott ja tez zycze wszystkiego naj na nowej drodze zycia :) wiem co to znaczy bo miałam slub i wesele 02.02.2008r :))) a teraz zaczynam w domu generalny remont :) i bede mieszkac przez najblizsze dni u teściów :szok: hehe i nie wiem czy bede miała jakis kontakt do internetu :angry:. Mam nadzieje ze jakos sobie poradze bez forum, a wiem ze bedzie ciężko bo pół dnia zawsze siedziałam na necie :-)
Takze pozdrawiam Was wszystkie!!! Mam nadzieje ze szybko sie zjawie :-) buźka!!!

reklama
przez te wiatry budzialam sie doslownie co godzine:wściekła/y: rodzinka spala sobie w dobre a mamuska co chwila spacerki po domu:tak:

Madziu duzo zdrowka dla twojego synusia!!!!!

Do góry