reklama
J
Jola244
Gość
Wystarczy tylko przy chorować a tu tyle do czytania rozpisujecie się kochane .
Jak dobrze być już z wami .Melduję się cała i zdrowa
Behemott wszystkiego naj naj lepszego.
Jak dobrze być już z wami .Melduję się cała i zdrowa
Behemott wszystkiego naj naj lepszego.
Behemott Najlepsze Zyczenia na Nowej Drodze Zycia!!!!!!!!
jesli chodzi o moja skromna osobke to jestem typem bankowca-moje stanowisko to specjalista finansowy.pracuje w dosc pokaznej firmie reprezentujacej kilka bankow.moje stanowisko zwiazane jest scisle z obsluga klienta co samo przez sie daje dosc stresow;-) ale nie narzekam firma potrafi wynagrodzic dobra prace takze od 5 lat trzymam sie jej jak moge
jesli chodzi o moja skromna osobke to jestem typem bankowca-moje stanowisko to specjalista finansowy.pracuje w dosc pokaznej firmie reprezentujacej kilka bankow.moje stanowisko zwiazane jest scisle z obsluga klienta co samo przez sie daje dosc stresow;-) ale nie narzekam firma potrafi wynagrodzic dobra prace takze od 5 lat trzymam sie jej jak moge
ja rowniez mam skurcze takze od kilku dni glownie leze a moj M przejol wszelkie obowiazki za mnie zaczelam pic melise i jakos tak lepsze samopoczucie do mnie dotarlo
nogi raz mi puchna a raz nie-apetyt coraz mniejszy wrecz zapominam o kolacji
najdziwniejsze jest to ze juz mi biodra sie rozchodza jednego dnia bez problemu zakladalam spodnie a na drugi juz nie dalo rady
nogi raz mi puchna a raz nie-apetyt coraz mniejszy wrecz zapominam o kolacji
najdziwniejsze jest to ze juz mi biodra sie rozchodza jednego dnia bez problemu zakladalam spodnie a na drugi juz nie dalo rady
azile29
Czerwcowa mama'08
Dziewczyny !!!!! Wszystki zdrówka!!!
Magdziaro mam nadzieje ze Olkiem to tylko chwilowe, Napewno bedzie wszystko ok.
Dla mnie nogi puchna szczegolnie w pracy, do tego strasznie bola. Apetyt tez mi nie dopisuje i czasem malo co przekasze. dzisiaj w nocy spac nie moglam, dzidzia chyba czula te szalone wiatry i sie tak wiercila że o spaniu musiałam zapomniec.
Magdziaro mam nadzieje ze Olkiem to tylko chwilowe, Napewno bedzie wszystko ok.
Dla mnie nogi puchna szczegolnie w pracy, do tego strasznie bola. Apetyt tez mi nie dopisuje i czasem malo co przekasze. dzisiaj w nocy spac nie moglam, dzidzia chyba czula te szalone wiatry i sie tak wiercila że o spaniu musiałam zapomniec.
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Behemott ja tez zycze wszystkiego naj na nowej drodze zycia wiem co to znaczy bo miałam slub i wesele 02.02.2008r )) a teraz zaczynam w domu generalny remont i bede mieszkac przez najblizsze dni u teściów hehe i nie wiem czy bede miała jakis kontakt do internetu . Mam nadzieje ze jakos sobie poradze bez forum, a wiem ze bedzie ciężko bo pół dnia zawsze siedziałam na necie :-)
Takze pozdrawiam Was wszystkie!!! Mam nadzieje ze szybko sie zjawie :-) buźka!!!
Takze pozdrawiam Was wszystkie!!! Mam nadzieje ze szybko sie zjawie :-) buźka!!!
reklama
Podziel się: