reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Nie ma za co Asiulek musimy sie wspierać i razem przechodzić tą "wspólną " ciążę. Razem raźniej :-)

reklama
dokładnie Kasienia :-) jesteśmy jedną wspolną ciążą (nasze forum) :-D Każda inne problemy, radości, smutki, niepokoje,,, wiele można się tutaj dowiedzieć...
Już mam leki - przed poł godz. przed fenoterolem mam brać isoptin - aby fenoterol nie obciążał serca. Za chwilę sobie łyknę i tak 3Xdziennie.
Dla poprawienia humoru zobaczę sobię w tvn-ie komedię ,,gruby i chudszy'' - widziałam to już wiele razy - ale zawsze mnie śmieszy :-D

I tak trzymaj, weź lekarstwa rozerwij się czymś a komedia to bardzo dobry sposób.:-):-):-):-):-)
A swoją drogą to ja uwielbiam oglądać horrory ale odkąd jestem w ciąży to przestałam żeby się za mocno nie stresować ale komedie też lubię :-)

Asiunia trzymaj się słońce będzie dobrze:tak:odpoczywaj i juz niedługo będziesz cieszyła się swoim skarbem. Komedia to bardzo dobry pomysł tylko nie śmiej się zbyt mocno :-D Ja jestem na etapie kryminalnych zagadek, bardzo mnie wciągaja te ich akcje i wykrywanie sprawców przez dowody:tak: może moje maleństwo zostanie śledczym:-D oj lepiej niech będzie lekarzem:tak:mebelki super ale nie spodziewałam się takich cen:no:

dziewczyny zeby szczęścia nie było za wiele dołapał mnie jakiś rotawirus wczoraj i niestety cąły dzień było góra i dół..... Dobrze że mama przyjechała do małej (która wszytskie kupy wyrżnęła do pieluchy :wściekła/y:) bo by nie miał sie kto dzieckiem zająć, ja temperatura, dreszcze i cały dzieńmiędzy kibelkiem przespałam. Dzię już nieco lepiej na tyle ze siadałm na chwilę przed kompa napisac co u mnie i zobaczyc co u was (Joaś trzymaj się bedzie dobrze!!!! Fenoterol działa cuda!!!). najgorzej mnie dziś bolą zebra od tych wymiotów bo mną nieźle szarpało .....Jestem ledwo żywa idę się kąpać i spać. Pa

witajcie :)
właśnie wróciłam z Białegostoku i zastanawiam się co mi nie służy - wyjazdy czy pobudki w okolicach 4 rano...:baffled:- od wczoraj jadę na magnezie i no spie a brzuch i tak twardnieje :-(
mam nadzieję,że przejdzie jak sie dziś wyśpię...no i spuchły mi mocno nogi...ech...

Głuszku- współczuję... ale to chyba jakś plaga ostatnio...
Joanna25 - trzymaj sie ciepło i nie dawaj sie tym skurczybykom....;-)

Behemotku, a tak się zastanawiałam, czemu Cię tu ostatnio nie widać.

Szczęścia i miłości większej co dzień.
I radości z każdego nadchodzącego dnia!!

A poza tym, to czekamy na fotki ze ślubu:-)

Asiu, to to masz niezły układ z szefem :-);-):-D

reklama
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO BEHEMOTT!!!!

ja też pracuje zgodnie z wykształceniem i zainteresowaniami - w szpitalu :-), jestem pielęgniarką - bardzo mi teraz tego brakuje....i baaaardzo lubię moją pracę :tak::-)

Do góry