reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Hej dziewczyny!
Mata-najlepsze zyczenia w Dniu Waszej Rocznicy!:-)
Maja juz lepiej,syrop przeciwwymiotny zadzialal plus 2,5 godziny snu.
O 19.00 padla jak mucha i spi pieknie-mam nadzieje,ze nocka bedzie spokojna.W razie czego wzielam sobie na jutro wolne.
Milego wieczorku wszystkim!:-)

Basiu myslę ze nie tak szybko, w tym roku chcemy media podłączyć, i wszystkie zgody itd pozałatwiac. Myslę ze wiosna zaczniemy budowę... wszystko zalezy od casy :tak::-)
Dobrze masz z tym swoim meżem mmmm super!!!!

Witam i ja na tej pustyni :-D
Mata wszystkiego naj
Mikołaj już śpi od 2 godzin dziś biedny tak biegł do tatusia i przewrócił się uderzył noskiem o beton aż krewka mu leciała płakał 1 czasu :-( nie zdążyłam go złapać jestem głupią krową bo mogłam od razu za nim biec :wściekła/y::-(

tak Basiu ale zawsze staram się żeby sobie nic nie zrobił ale on jest taki szybki ze nie nadążam za nim już :-( jest tak poobijany jak śliwka ulęgałka

reklama
Do góry