reklama
Marlenko takie imprezy zorganizowane, wybieraja sobie temat i wszyscy sie przebieraja i imprezuja np caly weekend ;-)fajnietakie "wesole" grupki wygladaj ;-)a Backpool to takie miasteczko nad oceanem chyba z najwiekszym wesolym miasteczkiem i mnostwo knajp dyskotek wzdluz plazy..."siedzimy, pijemy... nic sie nie dzieje"/QUOTE]
Wilmek,Ula,a o jakich wieczorach panienskich,kawalerskich mowicie???
Ja nie mialam jeszcze wieczoru panienskiego
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Marlenka, ja tyz panna - w sumie juz tylko zodiakalna
Ale cio? Nie chcecie slubu? ;-)
Ale cio? Nie chcecie slubu? ;-)
marlena nad
:)
Wilmek to musi fajnie wygladac,ja mieszkam w malym miasteczku nad oceanem i tez balangi i przebierance sa co sobote,wesole miasteczko mamy raz do roku na festival
Agusia wywoluje Cie do tablicy
Agusia wywoluje Cie do tablicy
York to znów typowo turystyczno rozrywkowe miasto. Imprezy w każdą noc, itp same angielkie książeta widywano na nocnych imprezach w Yorku. NO fakt mprezki maja świetne , młoda zawsze z taka naklejką L jak nauka jazdy na plecach chodzi i nie mają problemu ze wyróżnia sie jakaś grupa z tłumu, świetnie się bawia i stad te moj pomysł był, ludzie w tej miejscowości to pielgrzymki robili pod naszym domkiem i brawo bili jak się bawilyśmy
marlena nad
Ja nie chce slubu,powodu nie znamAle cio? Nie chcecie slubu? ;-)
serio
mniam,mniam;-);-);-)małe piwko przed śniadankiem....
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Grunt, ze Wam dobrzeJa nie chce slubu,powodu nie znam
serio
Kto tam jeszcze czai sie i nie pisze?
marlena nad
Ula u nas przyszla panna mloda chodzi po miescie w welonie,a za nia dziewczyny przebrane za diablice
agusia04
Czerwcowa mama'08
Oj Marlenka Marlenka wywołujesz mnie do tablicy i jak mam nie przyjść Nie mam wyjścia musże. A druga rzecz to taka,że nie umiem Ci odmówic
Ja też nie miałąm wieczoru panieńskiego niestety:---( Ale może jak kiedyś najdzie mnie na Koscileny ślub to zrobię sobie takie niby panieńskie
Ula ja to napewno też ustawię się w kolejce na organizacje panienskiego skoro masz tyle pomysłów
Ja też nie miałąm wieczoru panieńskiego niestety:---( Ale może jak kiedyś najdzie mnie na Koscileny ślub to zrobię sobie takie niby panieńskie
Ula ja to napewno też ustawię się w kolejce na organizacje panienskiego skoro masz tyle pomysłów
reklama
Podziel się: