reklama
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Patyczku ciekawe jak fachowcy ? rozliczeni ?
Ale pogoda do bani , ciemno i śpiąco.Walnęłabym się i przysneła ale Ola nie śpi , na dodatek spała tylko 40 minut bo starsza ją obudziła , miałam ochotę ją pochlastać .
A Aguś to ja zauważyłam brak chomika
Ale pogoda do bani , ciemno i śpiąco.Walnęłabym się i przysneła ale Ola nie śpi , na dodatek spała tylko 40 minut bo starsza ją obudziła , miałam ochotę ją pochlastać .
A Aguś to ja zauważyłam brak chomika
agusia04
Czerwcowa mama'08
Oj ja też bym poszla spać A pewnie jak nadejdzie czas, że będę mogła sie położyć to mi sie odechce. Zawsze tam mam, że jak przesiedzę taki kryzysowy czas to później mogę siedzieć i siedzieć.Ale pogoda do bani , ciemno i śpiąco.Walnęłabym się i przysneła ale Ola nie śpi , na dodatek spała tylko 40 minut bo starsza ją obudziła , miałam ochotę ją pochlastać .
agusia04
Czerwcowa mama'08
Daruuunia hop hop widzę Cie. Przybiegaj do nas szybciutko Czekamy
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Hellloł...
Aguś a Ty się pojawiasz i znikasz.... gdzie tym razem jesteś?
Ewunia zawsze jak Barta sadzam na nocnik to daje mu stały zestaw zabawek w leżaczku i siedzi i się bawi i robi co trzeba, przed kąpielą sadzam go już w łazience i też chwilkę posiedzi- więc nie jest źle...
Kasiu ja tez jestem jakaś zmulona dzisiaj, jeszcze Bart doprowadza mnie do białej gorączki...
Ehhh byłam dzisiaj w sklepie z Bartem, przestało przez chwilę padac, więc szybko poszliśmy, Ł dalej w robocie a ja jestem tak zmulona że szok!!!!
Aguś a Ty się pojawiasz i znikasz.... gdzie tym razem jesteś?
Ewunia zawsze jak Barta sadzam na nocnik to daje mu stały zestaw zabawek w leżaczku i siedzi i się bawi i robi co trzeba, przed kąpielą sadzam go już w łazience i też chwilkę posiedzi- więc nie jest źle...
Kasiu ja tez jestem jakaś zmulona dzisiaj, jeszcze Bart doprowadza mnie do białej gorączki...
Ehhh byłam dzisiaj w sklepie z Bartem, przestało przez chwilę padac, więc szybko poszliśmy, Ł dalej w robocie a ja jestem tak zmulona że szok!!!!
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
O widziesz jesteśśśś Aga hihi a już na Ciebie "nakrzyczałam" :-)
agusia04
Czerwcowa mama'08
Jestem jestem Kochana. Ja to na chwilke tylko się schowałam
reklama
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Ewunia dobrze jest przed kapielą bo wtedy rozbierasz i dziecku zawsze się zachce siku jak się schłodzi na golaska , moja to niestety noga wchodzi na nocnik i strajkuje cały czas .
Moja padła własnie a ja tylko dzis jem i jem
Moja padła własnie a ja tylko dzis jem i jem
Podziel się: