reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
a ja rzuciłam jak byłam w ciąży i karmiłam to miałam motywację na ciągoty a drugą motywację jest dla mnie teraz cena . Mi się już nie chce zupełnie , najgorzej zawsze miałam przy alkoholu a teraz jeszcze karmię więc i nie piję

reklama
Kasiu no to zaszalałaś ;-) fajnie wyglądasz w nowe fryzurce:tak: (na fotki na otwartym sie nie załapałam, ale widziałam na zamkniętym :-p)

zmykam i męża wpuszczam na kompa (ostatnio on wieczorami go okupuje :dry:) a ja dalej wyszywam obrazek na chrzest mojej pierwszej chrześnicy :tak:

Marlenka to u kogo się spotkamy może u mnie zapraszam serdecznie :tak:mejdia ty kochana tak samo zapraszam :-D

u mnie,plisss:zawstydzona/y:

Mówisz, że to z czarnych...
Już się zafixowałam:-)
tak z czarnych mozna na blond,tylko trzeba cierpilwosci,ja mialam rozne kolory z czarnego najtrudniej,ale...

ja kocham blond,chociaz Wam naprawde jest ladnie w czerni,Mejdia jaki jest Twoj naturalny kolor wloskow,to samo pytanie kieruje do Joli:tak:

reklama
Do góry