reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Joan-na ja obcinam paznokietki zawsze rano lepsze swiatlo i czekam zawsze na dobry humorek Mani wtedy ladnie i spokojnie da sobie obciac,ja mialam taka sytuacje,ze obcielam za krotko i tak mi bylo szkoda tych malych raczek caly nastepny dzien patrzylam na nie i mi bylo przykro

reklama
Joan-na - przypadek Kochana, a synek szybko zapomniał :tak: chociaż rozumiem Cię, bo pewnie sama bym to przeżywała... Moja Ola chyba lubi obcinanie, siedzi spokojnie i patrzy co mama robi :zawstydzona/y: pamiętam jak się bałam pierwszy raz... teraz też staram się nie obcinać za blisko skórki... :zawstydzona/y:

Marlenko, ja obcinam zwykle po kąpieli, bo mały wtedy jest taki "rozanielony". Puszczam mu kołysanki, leży spokojnie a ja działam:tak:. Nie wiem, jak ja to dziś zrobiłam...zawsze dokładnie odciągam skórę, a teraz jakoś zachaczyłam:-(. Przy ostatnim paznokietku. Nie bardzo głęboko, ale jednak:-(.

Marlenko, ja obcinam zwykle po kąpieli, bo mały wtedy jest taki "rozanielony". Puszczam mu kołysanki, leży spokojnie a ja działam:tak:. Nie wiem, jak ja to dziś zrobiłam...zawsze dokładnie odciągam skórę, a teraz jakoś zachaczyłam:-(. Przy ostatnim paznokietku. Nie bardzo głęboko, ale jednak:-(.
zwykly przypadek kazdemu sie zdarza nie mysl juz o tym Krzys juz dawno o tym zapomnial:tak::-)

Nie wytrzymałam, wzięłam latarkę i poszłam zobaczyć ten paluszek:zawstydzona/y:. Nie wyglada najgorzej, trochę się uspokoiłam. A mały słodziutko spi:tak:.
Rany, a co będzie jak zacznie biegać, zaczną się pościerane kolana, łokcie, siniaki...chyba spać nie będę:zawstydzona/y::dry:.

Dobry wieczór
Ja niedawno wrócilam ... dzisiaj dziećmi od południa zajmowała sie opiekunka a my z mężem mielismy kilka spraw w Łodzi do załatwienia, przy okazji nabyłam dzisiaj nowe buciki na wiosnę ...:-p:-)
Dzieci mają sie dobrze, naszczescie juz spią i jest teraz okazja by legnąc przed TV

Magdalenkol super, ze wszystko jest w porządku
Wszystkoego Najlepszego dla Antosi
Joan- na - nie martw się - szybko sie zagoi..
Daruniu ehh Ty Babooo
Asiowo hmm ciźby małe boboo??? hihihi
Marlenko ja także kocham wiosenkę ukochaną - zielona i pachnącą

Musze przyznać, że nasza Bbakania spisuje sie na medal pisząc swoje posty z taką wyobrazną - tzn przedstawia nam w sposób obrazowo kolorowo hihihi:rofl2: mnie sie bardzo podoba

Dobra nie przynudzam - uciekam do m - Dobrej Nockiiii.....

p.s. Mata dzisiaj także zyczę spokojnej nocki - bo Tys kochana przez tyle miesięcy nie pospała :-(

Od popołudnia próbuje coś napisac i wszystko mi znika !!!!Za każdym razem opisałam sie jak głupia i teraz juz mi się nie chce.....
Pokazuje sie tekst:
Wiadomość jest za krótka. Musisz wprowadzić przynajmniej 3 znaki/ów.
Co się dzieje????
Nie wiem co się dzieje... :baffled: Ale znalazłam na to sposób :tak: jak się naprodukuję, to przed zatwierdzeniem wiadomości ją kopiuję, żeby w razie czego znów się nie męczyć ;-)

Od popołudnia próbuje coś napisac i wszystko mi znika !!!!Za każdym razem opisałam sie jak głupia i teraz juz mi się nie chce.....
Pokazuje sie tekst:
Wiadomość jest za krótka. Musisz wprowadzić przynajmniej 3 znaki/ów.
Co się dzieje????

Ja mam dokłądnie to samo :wściekła/y: już 3 razy pisałam i gucio :wściekła/y:

ach mam dzień do dupy :crazy: mały jęczy nie chce jeść tylko cyc :-p a ja z bólem głowy, gilem do pasa latałam cały dzień z nim na rękach a on jeszcze nie śpi :wściekła/y: oj mam już tego dosyć gdzieś wyjechać i odpocząć

Gratulki dla wszystkich dzieciaczków z okazji skończonych miesięcy :-)

spokojnej nocy kochane :blink:

reklama
Do góry