reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Wiecie, że sanedip ogłosił epidemie grypy !!! Nalezy unikac wiekszych skupisk ludzi. BBrrr...

:szok::szok::szok: Byłam wczoraj na pobraniu krwi i dziś już trochę drapie mnie w gardle :dry: ale nie było dużo ludzi (ok 7 osób) jednak zarazki są w powietrzu :baffled:
Po wczorajszej wiadomości Joli zaczęłam bać się o mojego maluszka i intensywnie myślę o tych szczepieniach :tak:

reklama
(może zwrot podatku trochę tę wizję wakacji rozświetli:sorry2:):-D
Odliczysz jaśka i bedzie koło 1000 zł:-D:-D:-D

A teraz sensacja. Antek spał całą noc o 6:30 wypił 120 mleka i spaliśmy do teraz ale tak myslałam, że coś nie tak ni wiedziałam. mały pokasłuje..ot tak by nie spał pewnie a pochorował to i pospał ale dziwnie bo ma kaszel suchy nie ma temperatury i kataru. Poczekam do jutra nie będę dzisiaj leciała do lekarza. Idę ogarniać się.

Witam moje drogie!
U nas nocka standardowa, wstałyśmy o 8 mała obejrzała swoją bajkę u nas w łóżku i mogłam jeszcze 30 min dochodzić do siebie:-D zjadłyśmy śniadanio a teraz mała biega w chodziku a ja z kawka na bb:-D
zdrowka chorującym!

Witam.

Mata fajnie, że Dobrusia dała Ci pospać.

Artur obudził się o prawie 3 w nocy na cyce, potem przez 6, wtedy wziełam go do nas do łóżka i spaliśmy do 7.40.
Rano zjadł 180ml sinlaca z owocami:szok::szok::szok:, a teraz szaleje z zabawkami i sobie gada. Teraz śmiesznie pluje do tych zabawek:-D
Ja popijam kawkę, już zimną:confused: i zagryzam ciachem.
Mam masę prania i prasowania i sprzątania. W piątek może przyjadą teściowie, to trzeba ogarnąć trochę:-)
Miłego dnia babeczki

Moja to nawet nie wiem ile się razy budzi w nocy ale kilka to napewno ostatnio i mnie wkurza bo nie je za każdym razem tylko cycoli i mnie ciąga za cyca a mnie trafia szlag.

No to i ja się przywitam! :-)

Ja już na nogach od 7:30, już byłam w tesco ;-) Ł zajmuje sie Bartem a ja mam chwilę na bb- ale popisałyście z rana ;-)

Nocka była ok ;-)

Życzę Wam żeby każdy maluszek przesypiał całą noc! ;-)

Miłego dnia!

Dobry dzień :tak:

Kilka stronek dziś do nadrobienia :tak: i nie wiem już co której napisać :baffled: Wybaczcie ;-)
Ja dziś też wcześniej na nogach, bo już po 7, jak Oleńka wstała :tak: Na szczęście jestem wyspana :tak: chociaż szybko spać nie poszłam :-p No ale musiałam załatwić urząd pracy (znów...:dry:). Ja chciałabym wrócić do pracy od września, ale maksymalnie na pół etatu i w pobliżu domu (marzenia...:sorry2:)chociaż najbardziej pasowałaby mi pracka wieczorami (chyba pisałam już o tym kilka stron wcześniej) :tak: Jakoś nie mogę sobie wyobrazić, że przegapię coś z rozwoju Oli - pierwsze kroki, świadome słowa... obawy młodej mamy :tak:
Mała właśnie zasnęła ;-) zazwyczaj zasypia zaraz po karmieniu, przed 8, teraz czekała aż wrócę i pogłaskam ją po buzi :-D Idę zrobić kawusię, bo moja mama już czeka :zawstydzona/y: mówi do mnie "komputeromaniaczka" :-p
Miłego i owocnego dnia babeczki :-)

Aaaa Magdziarko - dostałam :-) dziękuję bardzo :tak:

reklama
Do góry