reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
wszystkim zakatarzonym życzę ogrom zdrowia.....

u nas na razie spokój z chorobami.... tfu tfu tfu.. zaczną sie zapewne jak Kosma pójdzie do szkoły.. pewno znowu coś przywlecze.... ;(

:-)Dzien Dobry:-)
U nas nocka ok,ale biegunka nadal Maniulke trzyma idziemy dzisiaj do lekarza ciekawe co powie

Mata Ty kochana juz chyba nie spisz,a Dobrusia dogania Maciusia z tym zabkowaniem to spryciula:-D
Arturkowi gratuluje zabka i to pewnie przez niego tak sie wybudzal w nocy no Patyczku doczekaliscie sie wreszcie,a u nas wielka zabkowa cisza:-D
Ula wielkie gratulacje:-)
Magdziarko ciekawe jak nocka i czy z Atosiowi juz lepiej
Edytko1421 tfu,tfu,tfu:-D:-D:-D
Joan-na dobrze,ze juz Krzys tak sobie podjada
Mamoociku,ale fajne mialas dwa dni troszke sie zrelaksowalas,a bliny musialy byc przesmaczne:-D

Magdziarko jak udała się imprez
A widzisz tak się wczoraj przejęłam temperaturą Antosia że nie napisałam. Było bardzo fajnie bylismy na koncercie lokalnego zespołu który gra kawałki znanych artystów typu U2 itp...potańczyłam wypiłam 3 whisky i miałam zakręconą głowę.
Witam Was z rana. Dzisiaj nocka spokojna mały nie gorączkował i teraz tez nie ma gorączki - wstał i ma super humorek - bawi się w łóżeczku..tylko coś zaczął kichać:crazy: Może to początek przyziębienia..oby nie. Olek w szkole , pojechał z sąsiadem, mąż o 5 wyjechał w delegację. Ja mam dzisiaj zebranie rady rodziców, ale chyba się nie wybiorę ze względu na Antka, wieczorem mam flamenco to teściowa przyjedzia położy dzieci spać bo ja na 20ą. No i tyle z grubsza. Zupę ugotowałam juz wczoraj, mięso mielone mi się rozmraża.....więc relaks wczoraj się tak sprężyłąm bo bałam się, że jak Antoś będzie miał temperaturę to nic nie zrobię.

Hej mamusie :-)

Marlenko jakbyś zgadła, już przed 6 pobudka, ale teraz na szczęście mała już kima.

Tak w skrócie, to zdrówka chorym, spokojnego ząbkowania i miłego dnia.:-)

reklama
Witajcie mamusie :-D
ufffff nocka cała przespana spał spokojnie :tak:.
Tak sie zastanawiam czy to faktycznie nie ząbki :baffled:

Jola bardzo prawdopodobne ja przed chwila zobaczyla i tez sie wogole nie spodziewalam bo dziasa ani nie spuchniete ani nie czerwone,wiec wzielam Manie pod lampe i lyzeczka stuk puk od Maty to podlapalam:-D:-D:-D:-D:-D
wiec teraz czekamy na zabki u Mikolajka oby szybko wtszly:-D:-)

Do góry