reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Iwosz - 01 czerwca ;-) CÓRKA - urodziła 13 maja
Lorcia - 01 czerwca :-D SYN - urodziła 22 maja
Zuzkus - 01 czerwca :-) SYN- urodziła 22 maja
Medzik - 03 czerwca :laugh2: SYN- urodziła 27 maja
Agusia04 - 04 czerwca :happy: SYN urodziła 6 czerwca
Magdziara - 05 czerwca :-) SYN urodziła 10 czerwca
Liliana80 - 05 czerwca :-D CÓRKA urodziła 22 maja
Myszka1125 - 06 czerwca :happy: CÓRKA - urodziła 28 maja
Mamoot - 07 czerwca :happy: SYN urodziła 1 czerwca
Flexy - 07 czerwca ;-) CÓRKA urodziła 15 czerwca
UrszulaL - 07 czerwca ;-) CÓRKA urodziła 26 maja
Limba - 08 czerwca :-) SYN urodziła 11 czerwca
Pestka 330 - 09 czerwca :happy: CÓRKA urodziła 10 czerwca
Snoopy12 - 10 czerwca ;-) CÓRKA - urodziła 21 maja
JoannA25 - 12 czerwca ;-) SYN - urodziła 2 czerwca
Natunia - 12 czerwca :-D CÓRKA urodziła 18 czerwca
Kacha381 - 13 czerwca :laugh2: SYN - urodziła 5 czerwca
Maajka - 14 czerwca :happy: CÓRKA urodziła 16 czerwca
Wilmek - 14 czerwca ;-) SYN urodziła 24 czerwca
Kasia.kl22 - 15 czerwca :-D SYN urodziła 22 maja
Azile29 - 16 czerwca :happy: SYN urodziła 19 czerwca
Kasiau30 - 16 czerwca :-) CÓRKA urodziła 19 czerwca
Julia! - 17 czerwca :laugh2: SYN urodziła 4 czerwca
Magdalenkakol - 18 czerwca :happy: SYN urodziła 1 czerwca
Dorciacz - 18 czerwca :-D CÓRKA urodziła
Behemott - 21 czerwca :laugh2: CÓRKA urodziła 21 czerwca
Aniaw23 - 23 czerwca :-DUrodziła 11 czerwca
Aniknulka - 25 czerwca :-D SYN urodziła 5 czerwca
Edyta1421 - 25 czerwca :happy: SYN x 2 !!!!!! Urodziła 3 maja
Asiowo - 26 czerwca :laugh2: CÓRKA Urodziła 22 czerwca
Agacina - 29 czerwca :-) CÓRKA urodziła 21 czerwca
Mata-kow - 30 czerwca ;-) CÓRKA urodziła 19 czerwca
Patyk83 - 30 czerwca :happy: SYNurodziła 21 czerwca

Daruuunia3 - 15 czerwca :laugh2: SYN
Jola244 - 16 czerwca :-) SYN
Głuszek - 21 czerwca :-D SYN
Joasiek1977 - 21 czerwca NIESPODZIANKA
Milkaaa - 23 czerwca ;-) CÓRKA
Ewcia28 - 24 czerwca :happy: CÓRKA
Dancia23 - 24 czerwca :-) CÓRKA
Joaś - 25 czerwca ;-) CÓRKA
Almetka - 30 czerwca :-D SYN
Marlena nad - 30 czerwca :laugh2: CÓRKA

dziewczyny do rodzenia!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
My juz w domku:-)
Postaram się w najblizszym czasie nadrobić zaległości i wkleje jakieś fotki, tymczasem ide odpoczać. Tatuś usypia Paulinke:-):-):-)

tak - popieram - do rodzenia!!
ja rodze jutro!! :-D

co do temp - tak jak pisza dziewczyny - to jeszcze nie tragedia - ale u maluchow w tym wieku trzeba to bardzo uwaznie kontrolowac - i jesli wieczorem wyraznie wzrosnie do 38 np to trza lekarza. Wszystko rozwija sie blyskawicznie u takich malcow

ja mialam taka syt z Agatka i niestety zabrali mi ja do szpitala - pobrali mocz - miala infekcje - lub jej nei miala...w kazdym razie spedzila sporo czasu tam..beze mnie
wazne aby przy takim badaniu nie uzywac woreczkow naklejanych - u nas caly blad polegal wlasnie na tym ze pobrano nieczysto mocz. woreczki na posiew sie nie nadaja. Na posiew - chwytanie siuskow do sterylnego kubeczka lub cewnikowanie. Ja sie w koncowej fazie juz tak uparlam i kazalam cewnikowac - i mocz pobrany tego samego dnia do worka i z cewnika - byl rozny - tzn jeden mial bakterie a drugi byl czysty.
Sie tak rozpisalam - a to moze wcale nie byc to tfu tfu....ale pamietajcie o tym moczu Dziewczyny!!!

Dziewczyny! chyba się starzeję bo robię się sentymentalna!!!
Od kilku dni w ramach książki do poduszki czytam po kilka stron czerwcówkolandu od pierwszej strony i przypominam sobie jak to było i co wtedy czułam. Dwie kreseczki na teście, pierwsze ruchy itd. żałuję że tak póżno trafiłam na to forum i nie byłam z wami od początku.

Hej! Coś dzisiaj ledwo żywa jestem, cały czas śpie, teraz zjadłam i zaglądnełam na forum a tu cisza ;-) troszkę boję sie jutra a równocześnie czuje podniecenie, że byc może juz jutro zobacze swoją kruszynkę!!! Tak bardzo sie ciesze, ze w końcu i na mnie przyszła kolej :-) Dwupaki mam nadzieje ze wszystkie sie wypakujemy w czerwcu!!!! :-);-) Tego nam życZę :tak:

dziewczyny można dzisiaj paść . skwar taki a w domu...jeszcze większy....Antoś padł jakies 20 minut temu mam nadzieję,że pośpi chociaż troszkę..Ja ide zjeśc kolacje wykąpać się i też do wyrka..A tak w ogóle to zaczął mi doskwierać hemoroid:-(trzeba jutro coś kupic w aptece bo wysiedzieć się nie da:zawstydzona/y:
trzymam kciuki za wypakowywanie tych w dwupakach!

reklama
ooo Magdziarko wspolczucia z hemoroidem ja mialam zaraz po porodzie. krocze mnie nie bolalo a to dziadostwo dawalo w kosc. Maz mi kupil masc asceulan ( czy jakos tak) i pomoglo. Jednak polozna mi radzila ze jak pojde do domu zeby miodem wysmarowac. Niestety ja bylam tak dlugo w szpitalu ze zszedl po masci i nie probowalam.
U nas tez dzisiaj skwar . dobrze ze chociaz Wojtus spokojny.

Do góry