reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Iwoszku - jeszcze raz gratuluje

Joas - jakos mysle ciagle ze ja mam jeszcze czas
Wypralam dzidziowe ubranka - ale leza bezpansko - wiec pranie ponowne mnie czeka
z rzeczy ktore jeszcze musze zrobic:
- przyniesc stelza wozka i go "odkurzyc"
- przyniesc zlozona gondolke i wrzucic ja do pralki wraz z poszyciem fotelika
-wyprasowac materialowa czesc kolyski
-kupic kosmetyki dzidziowe
- kupic apteczne rzeczy
- zadzwonic do poloznej i umowic sie na spotkanie i takie tam

kurde - jak ja mam jeszcze duzo do zrobienia
a za 2 tyg moja Olga bedzie w terminie

a ja zamiast to wszystko robic - wisze na telefonie i wlasnie zamowilam piec, kaloryfery i drewno na podbitke.....wynegocjowalam pare setek z tego wszystkiego...i to chyba mnie bardziej absorbuje:zawstydzona/y:

reklama
Myszka1125---trzymaj sie,tesciowe potrafia wykonczyc.Moja w sobote przez telefon rzuciła tekstem-Powinniscie wracac do Polski bo za tą granica to jestescie daleko od Boga i Koscioła.Alez sie jej dostało od męża.:-):-):-)

A kobita w zyciu Biblii nie przeczytala:crazy:.Typowy nawiedzony i niereformowalny moherek.

Ja chrzcze bobasy bo ...CHCĘ.A nie bo jakas zmora mi kaze.

Jak nie chcesz to tylko Twoja sprawa--- Kiedy ludzie nauczą sie wkoncu szanowac poglady innych????

Limba, coś czuję, że niedoczekanie nasze - może za parę setek lat się nauczą, ale chyba nie za naszego życia. A tekst przez telefon - no jakbym własną słyszała.

Azile, cieszę się że się pośmiałaś, na zdrowie. Teraz tylko muszę wymyślić czym, żeby potem nie doszli kto i czym ja otruł - ja nie chce iść siedzieć :-):-)

ooo matko, właśnie spojrzałam na mój suwaczek - TYLKO 18 dni:szok::szok::szok: ja nie chcę, ja sie boję buuuuuuu:szok::szok:

Cholerka zle sie czuje.Ale to nie tak jak na rodzenie.Słabo mi,w uszach jakby błona i piszczy,trzesą mi sie rece i nogi.Cisnienie pewnie..

O matko !!!! ile tu sie dzieje.

Dziewczynki wracam od lekarza, nie mam dobrych wiesci, moja córcia ma nie miarowe tętno, wiec jade juz do szpitala, powodem moze byc zacisniecie pępowiny:-(.
Trzymajcie sie ciepło, dam znac jak wróce, gdybym urodziła wczesniej tez dam znac. Papa

Lilianko - mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, w zasadzie nie przyjmuję innej opcji i trzymam kciuki

ja juz mam dość tego gotowania i wymyślania. Poproszę o jakegoś kucharza.

Azile - z gotowaniem mam dokładnie to samo. Nie chce mi się i nawet nie wiem co by mi się chciało............dzisiaj nie będzie nic specjalnego -pulpeciki ze względu na dietkę Olka.
... ja mam dosc wogole gotowania, prania, sprzatania... chce tylko odpoczywac a to nierealne....
Joaś - ja też mam dość prania , sprzątania itp...w zasadzie od rana zdązyłam to wszystko zrobić- łącznie z wózkownią . Zostało mi odkurzyć no ale cóż chciał nie chciał trzeba bo nik za mnie nie zrobi ..a szkoda

Limba - najlepiej polez...
ja musialam w poprzedniej ciazy kupic cisnieniomierz - bo ciagle pod koniec sie tak czulam - i teraz od razu mierze

Myszka ale ci fajnie tylko 18 dni. A dzidzia i tak musi wyjść, a ty sie nie bój tylko myśl że dasz rade i nie ma wyjścia.

Limba odpocznij, ja też tak czasami mam i mi lerzanko pomaga.

Magdziarko fajnie że masz tyle siły, ja chodzę po domu jak struta.

reklama
to już tobie Magdusiu nawet nie wim co napisać, Ja też tak chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry