reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Napiszcie Dziewczyny drogie czy Was też tak swędzą piersi, że hej?
ja już nie wyrabiam :angry: nawet na początku ciąży nic takiego nie miałam...a teraz..

reklama
Mnie też strasznie bolą , swędzą , pieką, jak było na dworze zimno to mimo ciuchów zmarzły mi tak sutki że myślałam że mi odpadną tak mnie szczypały. A dziś przełom, po kąpieli , zaczęła mi powoli lecieć siarka.

Cześć, zapewne kasiu kasiau 30. To super ze mamy( i bedziemy miały równolatków) po chłopcu miłą niespodzianką była by dziewczynka. nieprawdaż? ale generalnie najważniejsze , zeby było zdrowe. Trochę spora różnica wieku będzie miedzy naszymi pociechami ale cóz. Bywa różnie!

Mnie tak nie swędzą co pieką same sutki :wściekła/y: no cholery można dostać.... a tu ani się dobrze podrapać :-D i ja też smaruje oliwką dla dzieci z hippa ;-)

reklama
To bardzo dziwne - dziewczyny o czym piszecie bo mnie nic nie swedzi . i w zasadzie nie wiadomo, czy się cieszyć, czy nie . Ale biust o dwa rozmary większy niż normalnie. I obolały. Kupiłam już specjalny biustonosz mamabell z Triumpha ale wcale nie jestem zadowolona. Był drogi a okzał się niefunkcjonalny . Nie trzyma biustu jak należy i pocą się pomiędzy i pod spodem. Może polecicie jakieś fajne !

Do góry