reklama
Ja bym brała taki jak w tej chwili - nawet jeśli biust będzie przybierał pod wpływem pokarmu to bedzie ten pokarm za chwilę schodził. POza tym tak jak np. ten mamabel Pretty N Triumpha jest leciutko jeszcze uciągliwy więc raczej będzie ok!
mata-kow
mama do kwadratu :)
A ja miałam dziś wieczorm upiec ciasto, ale zapomnieliśmy od teściów jajek wziąć może jutro nadrobię ;-)
Dziewczyny dzięki za komplementy ale ja przed zajściem ważyłam 56 kg a teraz 69 kg. Więc przytyłam dosc sporo. Do tego niska jestem mam 164 cm Jak będe szła na to wesele w sobotę to strzelę sobie pare fotek i Wam się pokaże
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Ja kilka dni temu wziełam kilka łyczków od męża redsika jabłkowego- on woli normalne piwo, ale że ja miałam ochotę na te kilka łyczków to uległ mojej pokusie .... kochany
mata-kow
mama do kwadratu :)
Liliana ja jestem tak samo wysoka i ważę już prawie 75 kg, więc nie mów, że Ty ze swoimi 69 kg ważysz dużo ;-)
Mamoo,Mata - dziękuję :-)
Magdziarko - Tobie także SĘK JU Powiem w tajemnicy,że od momentu kiedy powróciłam do brania leków - znowu więcej się ruszam i mało leżę - dlatego tak walczyłam o to aby mi nie zabierał tych medykamentów..
czasami tak czuję Maluch napiera mi na szyjkę - lekarz powiedział,że to normalne i aby się nie martwić
Magdziarko - Tobie także SĘK JU Powiem w tajemnicy,że od momentu kiedy powróciłam do brania leków - znowu więcej się ruszam i mało leżę - dlatego tak walczyłam o to aby mi nie zabierał tych medykamentów..
czasami tak czuję Maluch napiera mi na szyjkę - lekarz powiedział,że to normalne i aby się nie martwić
reklama
Podziel się: