Dziewczyny do rosołku rzeczywiście można dodac mniej marchewki, ale także dodać vegetki lub maggi, będzie troszkę słońszy, a jeśli nie chcecie mieć "farfocli" moja mama zawsze dodaje śliwkę węgierkę wtedy nie jest mętny
reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Magdziarka robiłam dzisiaj szarlotkę z przepisu który podałaś. Pyszna :-) już prawie nic nie zostało, bo mężulek pochłonął
Cieszę się niezmiernie marta ............ja zrobię tez na weekend. Ale juz zastanawiam się nad wielkanocnymi specjałami z ciast to chyba poprzestane na makowcu. Będziemy codziennie u męża rodziców tuż za miastem bo tam zjeżdża sie jego rodzinka to teściówka bedzie miała dużo specjałów..ale swoje 3 grosze dołoże.A i w domku coś musi byc......
magdalenkakol
Fan(ka)
Ja na pewno sernik .. a co jeszcze to nie wiem zalezy ile bede miała sil.
Można też nadziewać z żółtym serem startym drobno na tarce ze szczypiorkiem :
żółtka, ser, szczypiorek, przyprawy, majonez mieszamy aż będzie gęsta masa i nadziewamy polecam tez sałatkę: pieczarki, jajka, szczypiorek, żółty ser, majonez i przyprawy
żółtka, ser, szczypiorek, przyprawy, majonez mieszamy aż będzie gęsta masa i nadziewamy polecam tez sałatkę: pieczarki, jajka, szczypiorek, żółty ser, majonez i przyprawy
reklama